Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Στο τραπέζι των συζητήσεων το πλάνο του Παναθηναϊκού

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Στο τραπέζι των συζητήσεων το πλάνο του Παναθηναϊκού
Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Το σχέδιο που έχει ο Παναθηναϊκός για τον ποδοσφαιριστή συζητήθηκε στην πρόσφατη συνάντηση των δύο πλευρών.

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Το τι έχει στο μυαλό του ο Παναθηναϊκός για να αξιοποιήσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη ήταν το θέμα της συζήτησης στη συνάντηση της οικογένειας του ποδοσφαιριστή με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” συζήτησε τις προηγούμενες ημέρες με την οικογένεια του 18χρονου και μετέφερε το σχέδιο που έχει ο Παναθηναϊκός για τον νεαρό παίκτη.

Στο τραπέζι τον διαπραγματεύσεων ωστόσο δεν “έπεσε” κανένας αριθμός εξασφαλισμένων συμμετοχών.

Σε αντίθεση με όσα υποστήριξε ο Γιώργος Δώνης ότι προβλέπεται ένας αριθμός εγγυημένων συμμετοχών ανά σεζόν για τον ποδοσφαιριστή, η πλευρά του Βαγιαννίδη διαψεύδει κάτι τέτοιο. Μάλιστα σύμφωνα με τη Livesport αρνείται πως υφίσταται τέτοιος όρος στη διαπραγμάτευση και τονίζεται ότι δεν υπάρχει απαίτηση για εξασφαλισμένες συμμετοχές. Παράλληλα, σημειώνεται πως στη συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο διερευνήθηκε ποιο είναι το σχέδιο που έχει ο Παναθηναϊκός για την αξιοποίηση του μπακ-χαφ. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο Βαγιαννίδης και οι γονείς του έχουν λάβει την τελική πρόταση του Παναθηναϊκού και θα δώσουν την απάντησή τους στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.

Υπενθυμίζεται, πως ο νεαρός έχει μπει για τα καλά στο μάτι μεγάλων ομάδων, τόσο εντός συνόρων όσο και εκτός. Οι φήμες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα που Μονακό, Βέρνετρ Βρέμης, Ίντερ, Παρί και Πόρτο επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο «πράσινος» βρίσκεται στο μπλοκάκι και της ΑΕΚ, η οποία φέρεται να έχει κάνει μια διερευνητική επαφή για τον παίκτη.

Η «μάχη» για την απόκτησή του συνεχίζεται, ωστόσο ο ίδιος είναι μπερδεμένος, μιας και θέλει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή για το μέλλον του. Ο ίδιος μιλώντας μετά το ματς του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό δήλωσε πως: “Δεν με ενδιαφέρει ποιος με παρακολουθεί, προσπαθώ να κάνω το παν. Απ’ την αρχή της περιπέτειας αυτής ο πρώτος στόχος ήταν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Είναι το σπίτι μου. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να μείνω πραγματικά”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments