Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [22/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για το Σάββατο [22/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (22/02/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Σάββατο (22/02/20).

Κριός

Αν σήμερα τριγυρνάει στο μυαλό σας συνεχώς κάποιο σουξέ από τη δεκαετία του ’80, ξέρετε τι να περιμένετε από τη μέρα. Φορέστε το σκισμένο σας τζιν και φουσκώστε τα μαλλιά σας. Θα κάνετε μια δήλωση από την εποχή της αθωότητας.

Ταύρος

Σας έχει δεθεί η γλώσσα κόμπος. Έχετε φάει αυτό το άτομο με τα μάτια αλλά δεν γίνεται τίποτα. Αν δεν ξέρετε τι να πείτε, πείτε απλά ένα «γεια». Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε την επαφή με κάποιο καινούργιο άτομο. Αν γουστάρει, θα σας απαντήσει. Αν όχι, θα προχωρήσει παρακάτω. Αλλά τουλάχιστον θα πρέπει να προσπαθήσετε.

Δίδυμοι

Μια κακή διάθεση μπορεί να καταστρέψει μια σχέση σε εξέλιξη. Παρόλο που η πηγή του θυμού σας μπορεί να είναι το άτομο που βλέπετε, μην ξεσπάτε πάνω του. Αν ξεφύγετε, ζητήστε συγγνώμη αμέσως. Ξεκαθαρίστε τι αισθάνεστε και απολογηθείτε προκαταβολικά για επόμενα ξεσπάσματα.

Καρκίνος

Είναι εύκολο να επιτρέψετε σε χαζές, ανάξιες λόγου λεπτομέρειες, να μετατραπούν σε μεγάλο θέμα. Καταπιείτε την περηφάνια σας και κάντε το σωστό: Ζητήστε συγγνώμη. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τώρα, είναι να δείξετε ταπεινοφροσύνη. Αν το άλλο άτομο έχει πλεονέκτημα απέναντί σας μην ανησυχείτε. Αργότερα θα σας δοθεί μια άλλη (ίσως και καλύτερη) ευκαιρία να αναδειχθείτε.

Λέων

Μπαίνετε στον πειρασμό να κάνετε επίδειξη. Είναι εξαιρετικά εύκολο να σας πιάσει παραλήρημα και να μην μπορείτε να σταματήσετε να καυχιέστε για τον εαυτό σας. Αλλά στην πραγματικότητα κανείς δεν θέλει να σας ακούσει. Αντ’ αυτού, ακολουθήστε μια πιο διακριτική προσέγγιση. Έτσι θα έρθετε πιο κοντά σε αυτό το ντροπαλό άτομο που σας έχει ερωτευτεί.

Παρθένος

Κάποιος έχει κάτι που θέλετε και δεν μπορείτε να σταματήσετε να το σκέφτεστε. Ζηλεύετε πολύ; Η ζήλεια δεν είναι καλή για κανέναν και ιδιαιτέρως για εσάς. Επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία της ζωής σας. Βρείτε παρηγοριά σε όσα έχετε. Να θυμάστε ότι οι ζωές των άλλων δεν είναι πάντα καλύτερες.

Ζυγός

Σήμερα αισθάνεστε κάπως χαλαροί και ασυγκράτητοι. Το ίδιο και κάποιο άτομο που έλκεται σεξουαλικά από εσάς. Μην εκπλαγείτε αν πέσετε στο κρεβάτι μαζί του τις επόμενες μέρες. Απλά να είστε προσεκτικοί, ώστε να μην χρειαστεί να ανησυχήσετε αργότερα για τις επιπτώσεις.

Σκορπιός

Η παιχνιδιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σας πεθαίνει να βγει προς τα έξω. Εκφράστε την μέσα από τα μέρη που επιλέγετε για τα ραντεβού σας. Τι θα λέγατε για ένα παιχνίδι μίνι γκολφ ή βόλτα με το τρενάκι του λούνα παρκ; Τέτοιου είδους εμπειρίες θα σας επιτρέψουν να αλληλοεπιδράσετε με το άτομο που έχετε βγει, σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Τοξότης

Σήμερα δεν είναι καλή στιγμή για να αποκαλύψετε την ιστορία της ζωής σας σε κάποιο καινούργιο άτομο. Θα το τρομάξετε! Είναι πολύ νωρίς για να κάτσετε να συζητήσετε τις προσωπικές σας παραξενιές. Αυτό σημαίνει ότι ίσως δεν θα πρέπει να το παρακάνετε με το ποτό στο πρώτο ραντεβού. Το αλκοόλ μπορεί να σας κάνει να πείτε πράγματα που δεν θα έπρεπε.

Αιγόκερως

Χάνετε πολύτιμο χρόνο, περιμένοντας κρεμασμένοι στο τηλέφωνο ή στον υπολογιστή για ένα τηλεφώνημα ή ένα e-mail. Κάποιος που δεν έχει την ευπρέπεια να είναι ειλικρινής μαζί σας, δεν αξίζει τον κόπο. Θα ήταν καλύτερα να σταματήσετε να ασχολείστε. Προφανώς δεν ενδιαφέρεται.

Υδροχόος

Αν ο φίλος σας θέλει να γλεντάει όλη νύχτα και να κοιμάται όλη μέρα, η σχέση σας δεν θα πάει και πολύ μακριά. Είναι ωραίο να συμπεριφέρεσαι αυθόρμητα – αλλά για λίγο. Όταν θα καταλήξετε να πληρώνετε για τα πάντα και να τα προγραμματίζετε όλα, θα καταραστείτε την ώρα και τη στιγμή που γνωρίσατε ένα τόσο ανώριμο άτομο.

Ιχθύες

Υπάρχει αληθινή φιλία μεταξύ ανδρών και γυναικών; Αν το πιστεύετε, δείτε τι μπορεί να συμβεί αν πέσετε στο κρεβάτι με τον/την «φίλο/η» σας. Αν καταφέρετε να αναγνωρίσετε τι συνέβη και να το αποδεχτείτε διατηρώντας μια ανοιχτή και ειλικρινή γραμμή επικοινωνίας, ίσως μπορέσετε να σώσετε τη σχέση σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments