Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Το κοινό σημείο Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Το κοινό σημείο Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ
Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Που συμφωνούν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Γιώργος Βαγιαννίδης μεταγραφή: Ο Γιώργος Βαγιαννίδης είναι το νέο καυτό όνομα των μεταγραφών. Το όνομά του έχει ακουστεί για αρκετά κλαμπ, με τον ίδιο ωστόσο να μην έχει αποφασίσει για την ώρα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ή κάπου αλλού. Ανάμεσα στις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 18χρονο είναι και οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, το θέμα των δύο πλευρών κάπου κολλάει.

Αυτό δεν είναι άλλο από το οικονομικό. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Sportday, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ παρότι θέλουν πολύ να κάνουν δικό τους τον παίκτη εκφράζουν μια δυσαρέσκεια για την μητέρα του. Σε Πειραιά και Τούμπα λένε ότι «η γιατρός έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τις απαιτήσεις της για τον ποδοσφαιριστή, αν και δεν τον έχουμε δει επί της ουσίας σε ανδρικό επίπεδο». Σε αυτό έρχεται η απάντηση των φίλων του νεαρού μπακ-χαφ, οι οποίοι υποστηρίζουν πως οι απαιτήσεις βγαίνουν απ΄ τη ζήτηση που έχει ο Γιώργος και αυτή είναι τεράστια.

Η αλήθεια είναι πως ο παίκτης του Γιώργου Δώνη έχει αρκετούς μνηστήρες. Οι φήμες κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα που Μονακό, Βέρνετρ Βρέμης, Ίντερ, Παρί και Πόρτο επιθυμούν να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα, ο «πράσινος» βρίσκεται στο μπλοκάκι και της ΑΕΚ. Τις προηγούμενες ημέρες, η οικογένεια του ποδοσφαιριστή είχε συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, στην οποία διερευνήθηκε ποιο είναι το σχέδιο που έχει ο Παναθηναϊκός για την αξιοποίηση του μπακ-χαφ. Οι γονείς του έλαβαν την τελική πρόταση των “πρασίνων” και θα δώσουν την απάντησή τους στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments