Αθλητισμός

Tyson Fury: Έγραψε ιστορία στο μποξ

Tyson Fury: Έγραψε ιστορία στο μποξ
Tyson Fury: Ο μοναδικός αθλητής στην ιστορία που έχει κατακτήσει κάθε τίτλο που υπάρχει στο μποξ έγινε ο Tyson Fury μετά τη νίκη του επί του Deontay Wilder.

Tyson Fury: Μοναδικός Tyson Fury. Φτάνοντας μέχρι και τον έβδομο γύρο στην αναμέτρηση με τον Wilder κατάφερε να πανηγυρίσει μια τεράστια νίκη και να « επιστρέψει στο θρόνο του». Ο Βρετανός μποξέρ κατέκτησε τον τίτλο του WBC Heavyweight απέναντι σε έναν άνθρωπο που είχε την καλύτερη επίδοση σε νοκ-άουτ στην ιστορία του heavyweight. 

Επίσης, ο Wilder είχε καταφέρει να υπερασπιστεί επιτυχημένα τις ζώνες του δέκα διαδοχικές φορές όπως το είχε κάνει ο μεγάλος Μοχάμεντ Άλι. 

Ήταν αήττητος σε 43 ματς ενώ είχε καταφέρει να βγάλει νοκ-άουτ και τους 41 αντιπάλους του που είχαν επιχειρήσει να του πάρουν τίτλο πριν από τον Tyson Fury. «Επέστρεψα στο μποξ για να δείξω στον κόσμο ότι μπορείς να επιστρέψεις από τον πάτο και τις σκέψεις αυτοκτονίας και να φτάσεις ξανά στην κορυφή» είχε δηλώσει πριν από καιρό σε ραδιοφωνική του συνέντευξη και αυτή η νίκη του Fury είναι νίκη ζωής κι όχι απλά στο άθλημα του μποξ. 

Ο Fury ξεπέρασε κατάθλιψη, πρόβλημα με το αλκοόλ, με τα ναρκωτικά, τον χαμό ενός παιδιού, έχασε πολλά από τα κιλά που είχε πάρει και επέστρεψε στον αθλητισμό αποδεικνύοντας σε όλους μας πως οι μάχες κερδίζονται από αυτούς που δεν σκέφτονται την ήττα. 

«Τρελαμένος» ο ΛεΜπρόν με τη νίκη του:

Η φοβερή νίκη του Tyson Fury δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ΝΒΑers. Πρώτος και καλύτερος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν εκείνος που αποθέωσε τον Βρετανό μποξέρ μετά την κατάκτηση του τίτλου ενώ τον μιμήθηκαν επίσης οι ΝτεΜάρκους Κάζινς, Τρέι Γιανκ, Τζα Μοράντ, Ρούντι Γκομπέρ, Τρίσταν Τόμπσον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments