Lifestyle

Σπύρος Πώρος: Η απάντησή του για τη σχέση του με τη Φωτεινή Ψυχίδου

Σπύρος Πώρος: Η απάντησή του για τη σχέση του με τη Φωτεινή Ψυχίδου
Σπύρος Πώρος: Τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με τη Φωτεινή Ψυχίδου σχολίασε ο γνωστός φωτογράφος.

Σπύρος Πώρος: Ο Σπύρος Πώρος ρωτήθηκε για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να βρίσκεται μαζί με τη Φωτεινή Ψυχίδου. Μετά τα όσα γράφτηκαν πως η Φωτεινή Ψυχίδου και ο Δημήτρης Κοργιαλάς αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους κυκλοφόρησαν φήμες που θέλουν την Φωτεινή Ψυχίδου να έχει σχέση με τον φωτογράφο Σπύρο Πώρο.

Οι πληροφορίες αυτές «φούντωσαν» αφότου ο φωτογραφικός φακός εβδομαδιαίου περιοδικού τους απαθανάτισε σε κοινή τους βραδινή έξοδο.

Ο Σπύρος Πώρος αναφέρθηκε στη φημολογούμενη σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»: «Δεν μιλάω ποτέ για τέτοια θέματα. Πρώτον σεβόμενος τις γυναίκες και τον εκάστοτε άνθρωπο και δεύτερον γιατί δεν με αφορά», είπε. «Τώρα ότι θέλει ο καθένας μπορεί να πει. Αυτό δεν με αφορά», κατέληξε ο ίδιος.

Σημειώνεται, πως λίγο μετά τις 2 τα μεσάνυχτα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο Σπύρος Πώρος πήγε στο «Hotel Ermou» όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση για να συναντήσει την παρέα του. Γύρω στις 03.30 εμφανίστηκε η Φωτεινή με έναν φίλο της κι αμέσως βρέθηκε στο πλευρό του γνωστού φωτογράφου. Εκείνος έδειξε τη χαρά του από την πρώτη στιγμή που την αντίκρισε, σε ένα ραντεβού που είχε κανονιστεί νωρίτερα το βράδυ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments