Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο: Παρηγόρησε τον Ίνγκασον μετά το ντέρμπι [pics]

Ρούμπεν Σεμέδο: Παρηγόρησε τον Ίνγκασον μετά το ντέρμπι [pics]
Ρούμπεν Σεμέδο: Ο Ίνγκασον φάνηκε να λυγίζει μετά το τέλος του Ντέρμπι, με τον Πορτογάλο στόπερ του Ολυμπιακού να τον παρηγορεί.

Ρούμπεν Σεμέδο: Τα ντέρμπι, ειδικά όταν πρόκειται για ντέρμπι κορυφής, είναι πολύ δύσκολα παιχνίδια. Οι παίκτες των ομάδων ζουν με μεγάλη ένταση και πολύ πίεση τα ντέρμπι και αρκετές φορές με το σφύριγμα της λήξης τα συναισθήματα τους βγαίνουν στην επιφάνεια. Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη και στη Θεσσαλονίκη στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες έφυγαν με ένα πολύ σημαντικό διπλό από την Τούμπα, αυξάνοντας την διαφορά τους από τον 2ο ΠΑΟΚ στους 5 βαθμούς και παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για τη μάχη των πλέι οφ. Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά, Σβέριρ Ίνγκασον, φάνηκε να λυγίζει από την πίεση.

Σε μία από τις πολύ όμορφες στιγμές που χαρίζει το ποδόσφαιρο και πολλές φορές σπανίζουν από την Ελλάδα, ο στόπερ του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, πήγε από πάνω από τον Ίνγκασον, τον “χτύπησε” φιλικά στην πλάτη για να τον παρηγορήσει μετά την ήττα του ΠΑΟΚ.

Δείτε φωτογραφίες από το όμορφο στιγμιότυπο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments