Ελλάδα

Δήμος Αθηναίων καθαρισμός σε Παγκράτι – Δουργούτι: Συνεχίζεται η επιχείρηση καθαριότητας

Δήμος Αθηναίων καθαρισμός σε Παγκράτι – Δουργούτι: Συνεχίζεται η επιχείρηση καθαριότητας
Δήμος Αθηναίων καθαρισμός σε Παγκράτι - Δουργούτι: Οι εργαζόμενοι στη διεύθυνση καθαριότητας με τη βοήθεια πέντε σαρώθρων, δύο πλυστικών και μιας υδροφόρας καθάρισαν δρόμους των δύο περιοχών.

Δήμος Αθηναίων καθαρισμός σε Παγκράτι – Δουργούτι: Οι επιχείρησεις καθαριότητας στο δήμο της Αθήνας, συνεχίστηκαν και αυτή την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση ο καθαρισμός επικεντρώθηκε σήμερα σε περιοχές του 2ου δημοτικού διαμερίσματος και συγκεκριμένα στο Παγκράτι αλλά και στο Δουργούτι. Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι στη διεύθυνση καθαριότητας με τη συνδρομή πέντε σαρώθρων, δύο πλυστικών και μιας υδροφόρας καθάρισαν δρόμους των δύο περιοχών που τις εργάσιμες μέρες και ώρες δεν είναι δυνατόν να γίνουν ανάλογες επιχειρήσεις καθαριότητας λόγω αυξημένης κυκλοφοριακής επιβάρυνσης.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «οι κυριακάτικες παρεμβάσεις καθαριότητας ξεκίνησαν πριν από περίπου δύο μήνες και καλύπτουν κάθε φορά μικρούς και μεγαλύτερους δρόμους μιας Δημοτικής Κοινότητας. Ως τώρα έχουν πραγματοποιηθεί στην 1η Κοινότητα (Εξάρχεια–Κολωνάκι), στην 3η Κοινότητα (Μεταξουργείο, Βοτανικός, Πετράλωνα), στην 6η Κοινότητα (Κυψέλη) στην 7η Δημοτική Κοινότητα (Γουδή, Αμπελόκηποι) ενώ τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην 2η Δημοτική Κοινότητα.

Παράλληλα ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε ότι πρόκειται για μια δράση που πλέον καθιερώθηκε και η οποία έχει ενταχθεί στο  συνολικό σχέδιο καθαριότητας της πόλης όπως καθημερινά  αναπτύσσεται στις 129 γειτονιές της και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Το αποτέλεσμα των κυριακάτικων επιχειρήσεων καθαριότητας, επιβεβαιώνει τη συνειδητή επιλογή μας να αντιμετωπίζουμε όλα τα θέματα της πόλης συνολικά. Να βλέπουμε τη μεγάλη εικόνα και να μετατρέπουμε το πρόβλημα σε πρόκληση. Έτσι συνεχίζουμε να πορευόμαστε. Πρακτικά, με επιμονή» τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments