Πολιτική

Κώστας Μουτζούρης μεταναστευτικό: Με πολεμικές και ξύλο δεν λύνεται κανένα θέμα

Κώστας Μουτζούρης μεταναστευτικό: Με πολεμικές και ξύλο δεν λύνεται κανένα θέμα
Κώστας Μουτζούρης μεταναστευτικό: "Πρέπει να αποσυρθούν άμεσα τα ΜΑΤ και να ξεκινήσει ο διάλογος" τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Κώστας Μουτζούρης μεταναστευτικό: Τις συγκρούσεις των κατοίκων της Χίου με τις δυνάμεις των ΜΑΤ καυτηρίασε σε συνέντευξή του στον Real FM ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης.  “Έχω δεχθεί καπνογόνα και έχω περιορισμό οράσεως. Έχω παραστεί πολλές φορές σε επεισόδια στα Εξάρχεια, έξω από το Πολυτεχνείο ως Πρύτανης, ως καθηγητής του Πολυτεχνείου, όμως τη σκληρότητα που ζήσαμε εδώ στα νησιά δεν μπορώ να την περιγράψω και δεν την έχω δει ξανά», είπε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

“Η κατάσταση είναι πολύ οξυμένη. Διάλογος μόνο διάλογος, δεν λύνονται αυτά τα θέματα με πολεμικές… Έχουν φτάσει όλα τα ΜΑΤ της Ελλάδος, απορώ πώς προστατεύεται η υπόλοιπη Ελλάδα τώρα και είναι εξοπλισμένοι με όπλα, με καπνογόνα”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Μουτζούρης και σημείωσε: “Πρέπει άμεσα να ξεκινήσει διάλογος, δεν μπορεί να καταλήξει πουθενά αυτό το πράγμα. Να αποσυρθούν τα ΜΑΤ, δεν έχουν κανένα λόγο να χειροδικούν… Στα πλήθη που συρρέουν εδώ και που αποβιβάζονται υπάρχουν οι πάντες μέσα”.

“Με πολεμικές και ξύλο δεν λύνεται κανένα θέμα. Πρέπει να αποσυρθούν τα ΜΑΤ… Δεν πρέπει να συνεχιστεί ο ξυλοδαρμός των κατοίκων, των ακριτών της Ελλάδας από το ΜΑΤ. Δεν θα χτιστεί καμία δομή έτσι”, πρόσθεσε ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments