Πολιτική

Νίκος Δένδιας στη Γενεύη: Συμμετέχει στη 43η Σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ

Νίκος Δένδιας στη Γενεύη: Συμμετέχει στη 43η Σύνοδο του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ
Νίκος Δένδιας στη Γενεύη: O υπουργός Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει διμερείς επαφές, ενώ μεταξύ άλλων θα απευθύνει ομιλία για τον αφοπλισμό.

Νίκος Δένδιας στη Γενεύη: O υπουργός Εξωτερικών βρίσκεται στη Γενεύη από το απόγευμα της 24ης Φεβρουαρίου, προκειμένου να συμμετάσχει στη σημερινή Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό και στις εργασίες του Τμήματος Υψηλού Επιπέδου της 43ης Συνόδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, καθώς και να πραγματοποιήσει διμερείς επαφές.

Tο επίσημο πρόγραμμα του υπουργού Εξωτερικών ξεκίνησε με τη συνάντησή του με τον Γ.Γ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στον οποίο τόνισε ότι η Ελλάδα έχει και ρόλο και λόγο ως προς την κατάσταση στη Λιβύη. Παράλληλα σε γραπτή του δήλωση μετά τη συνάντηση επισήμανε ο κ. Δένδιας: «Εξελίξεις που συμπεριλαμβάνουν παράνομες ενέργειες που υποδαυλίζουν τη σύρραξη και υπονομεύουν την ειρήνη και την ασφάλεια στην περιοχή».

  • Στις 11:15 (12:15 ώρα Ελλάδας) ο κ. Δένδιας θα απευθύνει ομιλία στη Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό,
  • Στις 15:20 (16:20 ώρα Ελλάδας) θα μιλήσει στις εργασίες του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
  • Στις 12:00 (13:00 ώρα Ελλάδας)  ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ για τη Συρία, Γκάιρ Πέντερσεν
  • Στις 13:00 (14:00 ώρα Ελλάδας) με τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments