Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [26/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [26/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (26/02/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (26/02/20).

Κριός

Σας αρέσει αυτό το άτομο – αλλά ποιο είναι στην πραγματικότητα; Χρησιμοποιήστε την αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης για να κάνετε μια έρευνα – διακριτικά φυσικά. Καλύτερα να ξέρετε οτιδήποτε αρνητικό για αυτό το πρόσωπο πριν προχωρήσετε περισσότερο μαζί του – εκτός αν σας αρέσουν οι μπελάδες.

Ταύρος

Ο πειρασμός να επικοινωνήσετε με κάποιον παλιό σας έρωτα είναι μεγάλος, αλλά σκεφτείτε τις συνέπειες. Ίσως αυτό το άτομο να έχει σχέση τώρα. Μήπως ένα e-mail από εσάς δημιουργήσει προβλήματα ή σκηνές ζηλοτυπίας; Τι θα θέλατε να γίνει αν οι όροι ήταν αντίστροφοι;

Δίδυμοι

Αν νιώσετε νοσταλγία σήμερα, μπορεί να ευχηθείτε να μπορούσαν όλα να γίνουν όπως ήταν – ό,τι και αν σημαίνει αυτό. Αλλά όταν αυτό το συναίσθημα περάσει, αναρωτηθείτε αν είστε καλύτερα τώρα. Να είστε ρεαλιστές. Το πιθανότερο είναι πως ναι.

Καρκίνος

Μην εκπλαγείτε αν σήμερα μια σύγκρουση με το αντίθετο φύλο δημιουργήσει σπίθες πάθους. Η αντιπαράθεση αυτή, θα οδηγήσει σε τσακωμό ή σε μια παθιασμένη αλληλεπίδραση. Αν γίνει το δεύτερο, μην διστάσετε να προτείνετε σε αυτό το άτομο να βγείτε ραντεβού, μόλις ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Λέων

Γιατί δεν προγραμματίζετε απόψε ένα πάρτι με όλους τους αδέσμευτους φίλους σας; Προσκαλέστε τους για μια νύχτα κεφιού και αν ο καιρός το επιτρέπει κάντε το έξω. Κάποιο ενδιαφέρον άτομο μπορεί να τραβήξει την προσοχή σας.

Παρθένος

Μην φοβηθείτε να πάρετε ένα ρίσκο στην ερωτική σας ζωή σήμερα. Αν αποτύχει, θα σκάσει με πάταγο. Αλλά αν τελικά αποδώσει, να περιμένετε ότι θα συμβεί κάτι υπέροχο. Δεν μπορείτε να ξέρετε τι θα γίνει, αν δεν προσπαθήσετε.

Ζυγός

Μην απορρίψετε την πρόταση κάποιου φίλου να του κάνετε παρέα σε ένα διπλό ραντεβού. Παρόλο που οι προηγούμενες εμπειρίες σας λένε να το αποφύγετε σαν την πανούκλα, δώστε μια ευκαιρία. Ακόμη και αν τελικά αποτύχει το προξενιό, θα έχετε γνωρίσει κάποιο καινούργιο και ενδιαφέρον άτομο.

Σκορπιός

Επιλέξτε ένα πιθανό ραντεβού και μοιραστείτε μια τρελή σκέψη ή παρόρμηση μαζί του. Στη συνέχεια απολαύστε την αντίδρασή του. Αν αισθανθεί άβολα και κάνει γκριμάτσες, βρείτε κάποιον/α άλλο/η. Αν αντιδράσει με ενθουσιασμό, πετύχατε διάνα!

Τοξότης

Η σημερινή μέρα μπορεί να απαιτήσει κάποιου είδους θυσία εκ μέρους σας, για αυτό μην περιμένετε να έχετε πολύ χρόνο για τον εαυτό σας. Απλά βάλτε το κεφάλι κάτω και διεκπεραιώστε τις υποχρεώσεις σας. Ενώ παλεύετε να τα βγάλετε πέρα, μπορεί να γνωρίσετε κάποιο χαριτωμένο άτομο.

Αιγόκερως

Κρατήστε το μελόδραμα για τον εαυτό σας τώρα. Οι θεατρινισμοί θα διώξουν μακριά το άτομο που θέλετε να γοητεύσετε. Ποια θα πρέπει να είναι η αρχή σας; «Προσποιηθείτε μέχρι να τα καταφέρετε». Παίξτε το άνετοι ακόμη και αν η καρδιά σας είναι έτοιμη να εκραγεί.

Υδροχόος

Όταν τα σχέδια σας δεν πάνε όπως τα θέλετε σήμερα, αρχικά αισθάνεστε λες και ήρθε το τέλος του κόσμου. Μην αισθάνεστε οίκτο για τον εαυτό σας. Αυτό που φαίνεται σαν καταστροφή, μπορεί να μετατραπεί σε μια ενδιαφέρουσα προοπτική. Αφήστε το να εξελιχθεί με αργούς ρυθμούς. Μην ανησυχείτε. Γρήγορα θα πάρει τα πάνω του.

Ιχθύες

Μην κρατάτε όλη αυτή την αγαπησιάρικη ενέργεια μόνο για τον εαυτό σας σήμερα. Εκτονώστε τη με μερικές μικρές κινήσεις. Ανοίξτε την πόρτα για να περάσει κάποιος άγνωστος ή βρείτε ταξί για κάποιο ηλικιωμένο άτομο. Η φιλική σας διάθεση θα συσσωρεύσει τεράστια αποθέματα στο κάρμα σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments