Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Αναστέλλονται όλες οι σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό

Κορωνοϊός Ελλάδα: Αναστέλλονται όλες οι σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό
Κορωνοϊός Ελλάδα: Το υπουργείο Υγείας αποφάσισε την αναστολή όλων των σχολικών εκδρομών που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν στο εξωτερικό.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Ο ιός που έχει χτυπήσει όλο τον κόσμο έχει έρθει και στη χώρα μας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα Κορωνοϊού. Σε όλες τις περιπτώσεις οι ασθενείς έχουν επιστρέψει από ταξίδι στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα από την γειτονική Ιταλία. Η κυβέρνηση περίμενε ότι αργά ή γρήγορα ο ιός θα έφτανε στην πόρτα μας και έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα.

Η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, και ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργό, Άκης Σκέρτσος βρέθηκαν στο υπουργείο Υγείας και αποφασίστηκε η αναστολή όλων των σχολικών εκδρομών που ήταν προγραμματισμένες να γίνουν σε κάποια χώρα του εξωτερικού. Παράλληλα, αφού ακούσουν τις απόψεις των επιστημόνων από τον αρμόδιο υπουργό, Βασίλη Κικίλια, θα συναποφασίσουν για τον τρόπο που πρέπει λειτουργούν τα εκπαιδευτικά ιδρύματα σε περίπτωση που υπάρχει μαθητής, ο οποίος έχει έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωναϊού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments