Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [28/02/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [28/02/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [28/02/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Παρασκευή [28/02/20].

  • Κριός

Θυμάστε αυτή την παροιμία που λέει ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει; Το πιθανότερο είναι ότι αυτό κάνετε εσείς σήμερα με τα συμπεράσματα που βγάζετε. Αν θέλετε να μάθετε κάτι, απλά ρωτήστε. Δεν παίρνετε την απάντηση που θέλατε; Τι να κάνουμε… Θα πρέπει απλά να την αποδεχτείτε.

  • Ταύρος

Όταν μια αλλαγή γίνεται σταδιακά, δεν την καταλαβαίνετε αμέσως. Αλλά αν κάνετε ένα βήμα πίσω και παρατηρήσετε καλύτερα, θα δείτε πόσο πολύ έχετε προχωρήσει στη σχέση σας σαν άτομα και σαν ζευγάρι. Κάθε μέρα υπάρχει και λίγη πρόοδος.

  • Δίδυμοι

Είναι παγίδα να κάνετε συγκρίσεις με άλλα ζευγάρια. Εξάλλου, πραγματικά δεν θέλετε να ξέρετε τι μπορεί να συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Για αυτό σταματήστε να φαντάζεστε ότι όλα είναι ιδανικά στις άλλες σχέσεις. Απλά να είστε ο εαυτός σας.

  • Καρκίνος

Σήμερα μπορεί να συμβεί κάτι, που θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν ξέρετε καθόλου το ταίρι σας. Μην πανικοβάλλεστε. Δεν μπορείτε να ξέρετε τα πάντα. Σταματήστε να είστε καχύποπτοι, δεν υπάρχει κάτι επιλήψιμο.

  • Λέων

Θεωρείτε ότι όλα αφορούν εσάς; Κάνετε σκηνή όταν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε; Απαραίτητη προϋπόθεση για μια ισορροπημένη σχέση, είναι να συμπεριφέρεστε ως ενήλικες.

  • Παρθένος

Αν πρέπει να συζητήσετε ένα λεπτό ζήτημα με το ταίρι σας, κάντε πρώτα μια πρόβα με κάποιον φίλο σας. Θα σας πει τη γνώμη του και θα καταλάβετε τι θα σας δώσει το αποτέλεσμα που θέλετε και τι όχι.

  • Ζυγός

Δεν υπάρχει η τέλεια σχέση. Μόλις το καταλάβετε αυτό, τα πράγματα θα γίνουν πολύ καλύτερα μεταξύ σας. Να θυμάστε ότι είστε μια χαρά, έτσι ακριβώς όπως είστε.

  • Σκορπιός

Ξέρετε πώς να ζητάτε αυτό που θέλετε, για αυτό έχετε επιτυχία. Αλλά σε ό,τι αφορά τη σχέση σας, είναι λες και δεν έχετε αυτό το χάρισμα. Συμπεριφερθείτε στο ταίρι σας όπως και σε οποιοδήποτε άλλο άτομο.

  • Τοξότης

Λίγη εξερεύνηση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Λάβετέ το αυτό υπόψιν σας, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό η σχέση με το ταίρι σας είναι κάπως στάσιμη. Ίσως ανακαλύψετε ότι οι προσδοκίες σας είναι υπερβολικά χαμηλές. Μάλλον ήρθε η ώρα να ανεβάσετε στροφές.

  • Αιγόκερως

Το ταίρι σας εκτιμά πολύ το πόσο δεκτικοί και διαθέσιμοι είστε πάντα απέναντί του. Το να ξέρει ότι θα είστε πάντα στο πλευρό του, ακόμη και στις πιο δύσκολες στιγμές, είναι ανεκτίμητο. Και ξέρετε κάτι; Το ίδιο ισχύει και από πλευράς του.

  •  Υδροχόος

Μπορείτε να επιτύχετε περισσότερα με τη συνεργασία. Σήμερα κάντε μια προσπάθεια να φανείτε ευέλικτοι και να δώσετε προσοχή στις προτάσεις του/της συντρόφου σας. Θα σας αρέσουν αυτά που θα ακούσετε.

  • Ιχθύες

Η σχέση σας δεν βασίζεται μόνο στο σεξ. Γιατί αν ήταν έτσι, θα ήταν καταδικασμένη να αποτύχει. Όσο περισσότερα κοινά ενδιαφέροντα έχετε ως ζευγάρι, τόσο περισσότερο θα δένεστε. Βγείτε εκεί έξω και δοκιμάστε νέες εμπειρίες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments