Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τo Σάββατο [29/02/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για τo Σάββατο [29/02/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για τo Σάββατο [29/02/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για τo Σάββατο [29/02/20].

  • Κριός

Η σχέση σας συνεχίζει να σας επιφυλάσσει υπέροχες εκπλήξεις… Μεταξύ των οποίων, τη λατρεία που τρέφετε ο ένας για τον άλλον. Δεν θα μπορούσατε να βρείτε κάποιο ψεγάδι για να παραπονεθείτε, ακόμη και αν προσπαθούσατε.

  • Ταύρος

Τώρα που είδατε πώς είναι μια ανθυγιεινή συμπεριφορά για τη σχέση σας, βάλτε τα δυνατά σας για να μην την επαναλάβετε. Παραθέστε τα επιχειρήματά σας στο ταίρι σας. Θα δει ότι έχετε δίκιο. Εσείς οι δύο μπορείτε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.

  • Δίδυμοι

Η επιτυχία του/της συντρόφου σας, είναι και δικός σας προσωπικός θρίαμβος. Εξάλλου, είστε στο πλάι του/της από την αρχή και αναγνωρίζει και ο/η ίδιος/α ότι δεν θα κατάφερνε χωρίς εσάς. Δώστε συγχαρητήρια στον εαυτό σας.

  •  Καρκίνος

Δείτε τον εαυτό σας ως κάτι ουδέτερο, όπως για παράδειγμα η Ελβετία. Αυτό θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο, στις περιπτώσεις που κάποιο μέλος της οικογένειας ή κάποιος φίλος θέλει να διαλέξετε πλευρά σε μια διαφωνία.

  • Λέων

Οι συνθήκες στο σπίτι σας μπορεί να είναι ασταθείς. Αλλά δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε, όλα θα πάνε καλά. Εσείς και το ταίρι σας έχετε όλα όσα χρειάζονται για να τα καταφέρετε.

  • Παρθένος

Διώξτε τυχόν αμφιβολίες από το μυαλό του/της συντρόφου σας. Πώς θα το κάνετε; Πιστεύοντας ολόψυχα στον εαυτό σας και στα σχέδιά σας και επιτρέποντας στον εαυτό σας να κάνει λάθη.

  • Ζυγός

Σας αγαπούν γιατί είστε αξιαγάπητοι. Τελεία. Πραγματικά, οι καλές πράξεις που κάνετε είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Ήρθε η ώρα να σταματήσετε να φροντίζετε διαρκώς για τους άλλους σε βάρος του εαυτού σας, περιλαμβανομένου/ης του/της συντρόφου σας!

  • Σκορπιός

Κάποιες φορές, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι ένας στρατηγικός ελιγμός. Δεν μπορείτε πάντα να ξέρετε τι σκέφτεται το ταίρι σας αλλά ξέρετε πότε η στιγμή είναι κατάλληλη για να θίξετε ένα δύσκολο θέμα. Ο συγχρονισμός είναι το παν.

  • Τοξότης

Σας φαίνεται ότι η σχέση σας είναι σε κατάσταση αναμονής; Μην ξεκινήσετε ένα σχέδιο δράσης, μόνο και μόνο επειδή σας φαίνεται καλή ιδέα. Εσείς οι δυο θα πρέπει να καθίσετε και να συζητήσετε τι είναι αυτό που θα σας παρακινήσει να πάτε παρακάτω.

  • Αιγόκερως

Σήμερα μπορεί να προκύψει μια πρόκληση στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Αλλά δεν πρόκειται για κάτι που μαζί δεν έχετε αντιμετωπίσει ξανά στο παρελθόν. Απλά βεβαιωθείτε ότι θα το χειριστείτε άμεσα. Όσο περισσότερο παραμένει σε εκκρεμότητα, τόσο περισσότερα προβλήματα θα δημιουργεί.

  • Υδροχόος

Δεν επιλέξατε το ταίρι για αυτά που μπορεί να σας προσφέρει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χαίρεστε όταν σας δίνει κάτι όμορφο. Μπορεί να πρόκειται για ένα κομπλιμέντο, ένα δώρο ή την άνευ όρων αγάπη του.

  • Ιχθύες

Η επικοινωνία με το ταίρι σας είναι σχεδόν τηλεπαθητική. Είναι μια καλή στιγμή για να μιλήσετε για θέματα που οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο κατά το παρελθόν. Εσείς οι δύο είστε τόσο εναρμονισμένοι μεταξύ σας σήμερα, που μπορείτε να επιλύσετε ακόμη και τα πιο δύσκολα προβλήματα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments