Αθλητισμός

Superleague: Μεγάλη επιστροφή με εξαγορά ΑΦΜ

Superleague: Μεγάλη επιστροφή με εξαγορά ΑΦΜ
SUperleague: Ο Ηρακλής εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για να πετύχει μια πιο... άμεση επάνοδο στα ελληνικά γήπεδα.

Superleague: Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να βρίσκεται στην τελική ευθεία για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνονται… προεργασίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Πιο συγκεκριμένα υπάρχουν ομάδες που συζητούν να πάρουν συγκεκριμένα ΑΦΜ, ενόψει και της νέας χρονιάς.

Μια από αυτές είναι ο Ηρακλής, ο οποίος εξασφάλισε πριν από λίγες ημέρες την άνοδο από την τελευταία κατηγορία στην… προτελευταία, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου εξετάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν να επιταχύνουν την άνοδο στα εθνικά πρωταθλήματα. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν ξεκινήσει τις επαφές για πιθανή εξαγορά ΑΦΜ.

Πιο συγκεκριμένα, στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο συνεργάτης του Τομ Παπαδόπουλου και έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τον δήμαρχο Βόλου για το ΑΦΜ του ΝΠΣ Βόλος, όπως και με τον ιδιοκτήτη της Α.Ε. Καραϊσκάκης! Ο Στάθης Καραντώνης είναι αισιόδοξος ότι θα βρει άκρη, προφανώς επειδή αφήνει να εννοηθεί ότι έχει τα λεφτά. Μένει να δούμε, λοιπόν. εάν θα επιτευχθεί η μεγάλη επιστροφή από μια ομάδα που έχει λείψει αρκετά από την Σούπερ Λιγκ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments