Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [01/03/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [01/03/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [01/03/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή [01/03/20].

  • Κριός

Σήμερα αισθάνεστε κάπως ονειροπόλοι και κινείστε με πιο αργούς ρυθμούς από ότι συνήθως. Σε κάποιον/α αρέσει που βλέπει αυτή την πιο ήρεμη πλευρά του χαρακτήρα σας. Η δεκτική σας ενέργεια θα προσελκύσει τα κατάλληλα άτομα στη ζωή σας.

  • Ταύρος

Οι βαθυστόχαστες συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε οποιοδήποτε πρόβλημα έχει προκύψει στις σχέσεις σας. Μπορεί να πρόκειται για ένα τηλεφώνημα σε ένα φίλο, μια συνεδρία με κάποιον επαγγελματία ή απλά να μείνετε λίγο μόνοι καταγράφοντας τις σκέψεις σας.

  • Δίδυμοι

Αν παίζετε κρυφτούλι με την πραγματικότητα, το μόνο που θα καταφέρετε είναι να αγχωθείτε περισσότερο. Επιλέξτε την αλήθεια στις επιλογές που κάνετε στην προσωπική σας ζωή. Επεξεργαστείτε κάποια βαθιά ριζωμένα ζητήματα, για να μπορέσετε να τα επιλύσετε.

  • Καρκίνος

Τα δημιουργικά εγχειρήματα εξελίσσονται με ταχύτητα φωτός όταν συνεργάζεστε με τον κατάλληλο άνθρωπο. Ρίξτε μια ματιά γύρω σας. Κάποιο άτομο που έχει ταλέντο σε αυτό τον τομέα, μπορεί να σας ταιριάζει και σε ερωτικό επίπεδο.

  • Λέων

Κάποιες μετακινήσεις των άστρων προμηνύουν αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Είναι πολύ σημαντικό το πόσο καλά σχετίζεστε με τους άλλους. Συμπεριφερθείτε ανάλογα με την κατάσταση που αντιμετωπίζετε.

  • Παρθένος

Δεν είναι εύκολο να πάρετε αποφάσεις τώρα. Θα τα κάνετε χειρότερα αν αμφισβητείτε τη διαίσθησή σας. Καθεμία από τις επιλογές σας έχει τα πλεονεκτήματά της – αλλά εσείς θα πρέπει να διαλέξετε μία και να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

  • Ζυγός

Μπορείτε να συμπεριφέρεστε ως ανήλικες… Αλλά μέχρι να αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεων σας και να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες, απλά παίζετε θέατρο. Αυτό ισχύει διπλά, σε σχέση με τον τρόπο που διαχειρίζεστε την ερωτική σας ζωή.

  • Σκορπιός

Τα άστρα σας ζητάνε να χαλαρώσετε – και αυτό είναι διαταγή! Όσο περισσότερο απολαμβάνετε όσα έχετε, τόσο περισσότερα θα αποκτάτε. Και αυτό ισχύει ακόμη περισσότερο για τον έρωτα τώρα.

  • Τοξότης

Σκεφτείτε αυτό που ζείτε ως μια γενική πρόβα στον έρωτα. Όσοι γνωρίζουν από θέατρο θα σας πουν, ότι όσο πιο χαοτική είναι η πρόβα τόσο μεγαλύτερη επιτυχία θα έχει η πρεμιέρα. Και στην περίπτωσή σας, αυτό σημαίνει ότι όπου να ’ναι θα εμφανιστεί στη ζωή σας ο αληθινός έρωτας.

  • Αιγόκερως

Πετάξτε επιτέλους αυτή τη λίστα με τις προϋποθέσεις. Το σωστό ταίρι δεν είναι πάντα όπως το φανταζόσασταν. Εκπλήξτε τον εαυτό σας. Μπορεί τελικά να σας ταιριάζει κάποιο πιο συναισθηματικό και εξωστρεφές άτομο.

  • Υδροχόος

Αισθάνεστε μπερδεμένοι; Μπαίνετε στον πειρασμό να κάνετε κάτι για να διώξετε αυτά τα συναισθήματα… Αλλά αυτό που πραγματικά πρέπει να κάνετε, είναι να χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας. Φαίνεται παράλογο αλλά έτσι θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να κάνετε τη σωστή επιλογή.

  • Ιχθύες

Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε ξανά, τι θα θέλατε ιδανικά από την επόμενη ερωτική σας σχέση. Αν μπορέσετε να βρείτε τι σας εμπνέει, θα δώσετε νέο νόημα στα όνειρα, τις φαντασιώσεις και τις ιστορίες που λέτε στον εαυτό σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments