Lifestyle

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Έτσι πανηγύρισε τη νίκη η κυρία ΜακΚίσικ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Έτσι πανηγύρισε τη νίκη η κυρία ΜακΚίσικ
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Με τον δικό της τρόπο πανηγύρισε τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού για την 27η αγωνιστική της Euroleague η κυρία ΜακΚίσικ.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η κυρία ΜακΚίσικ πανηγύρισε τη νίκη του Ολυμπιακού με 81-78 επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ. Η σύντροφος του Αμερικανού φόργουορντ των Πειραιωτών, που ήταν και ο MVP στη νίκη των γηπεδούχων επί του Παναθηναϊκού πόσταρε ένα βίντεο από το γήπεδο, το οποίο συνόδευσε με τη λεζάντα “I love my baby” (“Αγαπώ το μωρό μου”). 

Σημειώνεται, πως η κυρία ΜακΚίσικ είναι μισή Ελληνίδα και μισή Τουρκάλα:

Στα αγωνιστικά στο ΣΕΦ έγινε τρομερό ματς με τον Ολυμπιακό να καταφέρνει να πάρει τη νίκη στο φινάλε.

Ο Ολυμπιακός διατηρούσε μια μικρή διαφορά υπέρ του σε όλο το παιχνίδι αλλά ποτέ δεν κατάφερε να τη μεγαλώσει. Το ματς βρισκόταν κοντά και στο τέλος είδαμε ένα θρίλερ με τον Παναθηναϊκό να απαντάει συνεχώς στα καλάθια του Ολυμπιακού και να αρνείται να παραδοθεί. Συνολικά ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο παιχνίδι αλλά ο Παναθηναϊκός, αν και πέτυχε το πρώτο του τρίποντο 3 λεπτά πριν τη λήξη με τον Καλάθη μετά από 17 άστοχες προσπάθειες, έβαλε δύσκολα στους «ερυθρόλευκους». Τρομερός ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος σταμάτησε στους 22 πόντους και στην τελευταία περίοδο ήταν πραγματικά ασταμάτητος. Ο Ολυμπιακός πια είναι στο 12-15, ο Παναθηναϊκός στο 14-13 και υπάρχει μπόλικος… δρόμος και για τους δύο στην Ευρωλίγκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments