Αθλητισμός

Ζαν Μπατίστ Λεό: Αρέσει σε τρεις ο Γάλλος

Ζαν Μπατίστ Λεό: Αρέσει σε τρεις ο Γάλλος
Ζαν Μπατίστ Λεό: Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, του Άρη και του ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχει μπει ο Ζαν Μπατίστ Λεό.

Ο Ζαν Μπατίστ Λεό έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά φέτος στην Super League 2 με την φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, παίρνοντας τον απ’ τον χέρι και οδηγώντας τον στην μεγάλη κατηγορία. Έτσι, όπως είναι φυσικό, πολλές είναι οι ομάδες της Super League που τον έχουν στο μπλοκάκι τους. Δύο από αυτές είναι ο Ολυμπιακός και ο Άρης.

Τόσο οι Πειραιώτες, όσο και οι Θεσσαλονικείς παρακολουθούν στενά τον Γάλλο και κάνουν σοβαρές σκέψεις για το μέλλον του.

Ωστόσο, σύμφωνα με την “‘Ωρα των σπορ” την πόρτα των Γιαννιωτών έχει χτυπήσει και ο ΠΑΟΚ. Περισσότερες λεπτομέρειες μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές. Το μόνο πάντως που είναι σίγουρο, είναι πως ο 23χρονος δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Όντας πρώτος σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα με 10 γκολ και δεύτερος στη Super League 2, πίσω από τον Τζόζεφ Έφορντ (11 γκολ) του Εργοτέλη, μπορεί να κάνει όνειρα για κάποιο συμβόλαιο σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ.

Ελεύθερος τον επόμενο Γενάρη:

Σημειώνεται, πως το συμβόλαιο του Γάλλου με τον ΠΑΣ λήγει το καλοκαίρι του 2021, κάτι που σημαίνει ότι τον επόμενο Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει όπου θέλει. Μάλιστα, εκτός από τις προαναφερθέντες και η ΑΕΚ φέρεται να τον έχει ήδη στη λίστα της. Άλλωστε το καλοκαίρι η Ένωση θα ψαχτεί για φορ που θα έχει το εύκολο γκολ και θα μπορεί να θεωρείται επένδυση, πίσω από τον βασικό Σέρχιο Αραούχο που αναμένεται να πληρωθεί η ρήτρα και να παραμείνει στην ομάδα. Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν ικανοποιεί και τόσο ενώ δεν είναι και αποτελεσματικός. Εν τω μεταξύ, υπενθυμίζεται πως ακόμη ένας παίκτης, ο Νέλσον Ολιβέιρα, είναι προς πώληση το προσεχές καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments