Πολιτική

“Χαμός” στο twitter με την αλοιφή του Βελόπουλου για τον κορωνοϊό

“Χαμός” στο twitter με την αλοιφή του Βελόπουλου για τον κορωνοϊό
Κυριάκος Βελόπουλος κορωνοϊός: Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, πουλάει αλοιφή για τον κορωνοϊό και οι χρήστες του Twitter το σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο.

Κυριάκος Βελόπουλος κορωνοϊός: Ένας μικρός χαμός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με αφορμή τη νέα κρέμα κατά του κορωνοϊού που προωθεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος. Ο άλλοτε πωλητής των «επιστολών του Ιησού», διάφορων λιποδιαλυτικών και ματζουνιών, μέσα από την εκπομπή του πουλάει αλοιφή που περιέχει δηλητήριο οχιάς, η οποία είναι κατάλληλη για τον κορωνοϊό.

«Ο κορoνωϊός είναι ένα θέμα. Με την “Βυζαντινόν”, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ και θα είστε Ok. Μετά μπορείτε να κάνετε και 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότανα υπάρχουν μόνο στην Αυστραλία. Ούτε να φοβάσαι τον κορωνοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωνοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε βακτήρια ούτε να φοβάστε τίποτα. Πάρτε το και θα με θυμηθείτε» αναφέρει μεταξύ άλλον ο κ. Βελόπουλος στη διαφήμιση.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός αυτό, με το Twitter να παίρνει “φωτιά”:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments