Lifestyle

Μαντώ: Αυτή είναι η μεγαλύτερη θυσία που έκανε στη ζωή της

Μαντώ: Αυτή είναι η μεγαλύτερη θυσία που έκανε στη ζωή της
Μαντώ: Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η τραγουδίστρια Μαντώ.

Μαντώ: Η γνωστή ερμηνεύτρια μίλησε στον Κώστα Τσουρό για την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τις προτάσεις που είχε στην καριέρα της από το εξωτερικό, το λάθος που έκανε και επηρέασε την υγεία της ενώ απάντησε και στο αν θα έκανε έναν τρίτο γάμο. Αρχικά, αναφέρθηκε στη “χρυσή” εποχή των 90s και την πρόταση που είχε δεχθεί τότε από αμερικανική δισκογραφική εταιρεία, την οποία και απέρριψε για χάρη της “Μίνως ΕΜΙ”.

«Η μεγαλύτερη θυσία που έκανα ήταν ότι ήμουν μονίμως σε δίαιτα”

«Η μεγαλύτερη θυσία που έκανα ήταν ότι ήμουν μονίμως σε δίαιτα” τόνισε στη συνέχεια και συμπλήρωσε: “Είχα πάντα λίγα παραπανίσια κιλά κι έπρεπε να τα χάσω. Αυτό είχε επιπτώσεις και στην υγεία μου. Είχα υποθερμίες, ζαλάδα, χαμηλή πίεση. Ήμουν σε μια διαρκή δίαιτα, είχα να φάω πατάτες δέκα ολόκληρα χρόνια. Ήταν στη μόδα τότε οι πάρα πολύ αδύνατες κοπέλες. Ευτυχώς απενοχοποιήθηκαν οι καμπύλες», είπε η Μαντώ.

Όσο για το αν θα έκανε έναν τρίτο γάμο: Δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου, ωστόσο το θεωρεί ένα μάλλον απίθανο σενάριο. «Ποτέ μη λες ποτέ, αλλά δύσκολα. Πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος, έχω γίνει παράξενη, ιδιότροπη. Δεν ξέρω ποιος θα με αντέξει», κατέληξε.

Δείτε όλα όσα είπε η τραγουδίστρια:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments