Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Α1

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην Α1
Αλλαγή δεδομένων για τους ερυθρόλευκους.

Τα δεδομένα είναι πολύ συγκεκριμένα πλέον στον Ολυμπιακό και οι άνθρωποι έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Σύμφωνα με το sdna.gr, και ο Μπαρτζώκας, όταν είχε κάνει την κουβέντα με τους Αγγελόπουλους, ένα από τα πρώτα πράγματα που είχε συζητήσει ήταν σχετικά με το αν θα παίξει η ομάδα στην Α1. Γιατί ο Μπαρτζώκας την θέλει εκεί.

Τώρα όμως προστέθηκε ένας ακόμη πολύ σοβαρός λόγος προς την ίδια κατεύθυνση. Κι αυτός έχει να κάνει με το μπάτζετ της επόμενης χρονιάς και κυρίως με το Financial Fair Play. Δεν αντέχει ο Ολυμπιακός, με βάση την απόφαση της Eυρωλίγκα για την άρση του ban, να μην παίζει στην Α1. Ενάμιση εκατομμύριο χαμένο από την COSMOTE TV που είχε τα δικαιώματα για τα τηλεοπτικά στην Α1 και εξυπακούεται ότι δεν μπορεί να τα πληρωθεί. Συν χορηγίες, συν εισιτήρια μεμονωμένα, συν διαρκείας που έκαναν βουτιά.

Η Ευρωλίγκα ουσιαστικά έκρουσε το καμπανάκι κι ο Ολυμπιακός το άκουσε. Εάν δεν παίξει στην Α1 του χρόνου ο Ολυμπιακός, το αγωνιστικό του μπάτζετ θα πρέπει να είναι γύρω στα 4-5 εκατομμύρια για να βγει η σεζόν. Και με τέτοιο μπάτζετ, θα πρέπει να κατέβει με επτάδα στη διοργάνωση. Για να έχει αξιόλογο και ανταγωνιστικό ρόστερ, οφείλει να έχει έσοδα.

Κι εδώ ερχόμαστε στον δεύτερο κι εξίσου καθοριστικό παράγοντα, που είναι η αλλαγή σελίδας στην ΕΟΚ. Μετά και το διαφαινόμενο τέλος του Βασιλακόπουλου, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μη γυρίσει.

Ανεξαρτήτως ποιος θα είναι πρόεδρος, αν θα είναι ο Φασούλας, ο Λιόλιος ή κάποιος τρίτος, το αποτέλεσμα είναι ίδιο. Άρα δεν υπάρχει πλέον και καμία επιπλοκή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments