Ελλάδα

Στο «κόκκινο» η αδρεναλίνη στον Έβρο – Ηρωικός αγώνας από ΕΔ, ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική

Στο «κόκκινο» η αδρεναλίνη στον Έβρο – Ηρωικός αγώνας από ΕΔ, ΕΛΑΣ και Πυροσβεστική
Οι μετανάστες δεν διστάζουν να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής τους Έλληνες στρατιώτες και παρά τις επανειλημμένες συστάσεις να υποχωρήσουν, αγνοούν τις διαταγές και επιμένουν να περάσουν.

Με τρία βίντεο-ντοκουμέντα το pagenews.gr αποτυπώνει σήμερα σοκαριστικές εικόνες στα σύνορα. Κάθε λεπτό η ένταση και η αδρεναλίνη χτυπάνε κόκκινο. Οι Έλληνες στρατιώτες, άνδρες της ΕΛΑΣ και Πυροσβέστες βρίσκονται καθημερινά πολλές φορές αντιμέτωποι με ακραία περιστατικά. Όλα κρέμονται από μια κλωστή…

Διέρρηξαν τμήμα του φράχτη στον Έβρο

Εχθές λίγο μετά την μια το μεσημέρι, και ενώ ήταν σε εξέλιξη σοβαρά επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών και ανδρών της ΕΛΑΣ στη συνοριακή γραμμή στις Καστανιές, σε άλλο σημείο ομάδα μεταναστών με συντονισμένες ενέργειες κατάφεραν να διαρρήξουν τον φράχτη σε ελάχιστη απόσταση από το τούρκικο φυλάκιο. Εντοπίσθηκαν από Έλληνες στρατιώτες ελάχιστα λεπτά πριν προλάβουν να περάσουν σε ελληνικό έδαφος και απωθήθηκαν.

Θρίλερ για γερά νεύρα στα σύνορα

Στο δεύτερο βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο παρουσιάζει σήμερα το pagenews.gr, όπως μπορείτε να δείτε η κατάσταση που βιώνουν καθημερινά οι φρουροί του Έβρου στον φράχτη είναι για πολύ γερά νεύρα. Οι μετανάστες δεν διστάζουν να πλησιάσουν σε απόσταση αναπνοής τους Έλληνες στρατιώτες και παρά τις επανειλημμένες συστάσεις να υποχωρήσουν, αγνοούν τις διαταγές και επιμένουν να περάσουν. Σε αυτό το σημείο του χάρτη όλα κρέμονται κυριολεκτικά από μια κλωστή…

Στην μάχη για την προστασία των συνόρων και η Πυροσβεστική

Στο τρίτο βίντεο του pagenews.gr, αποτυπώνεται ανάγλυφα ο κίνδυνος τον οποίο διατρέχουν καθημερινά και οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στο βίντεο που ακολουθεί πυροσβεστικό όχημα το οποίο σπεύδει να σβήσει φωτιές τις οποίες έχουν ανάψει μετανάστες στον φράχτη, δέχεται συντονισμένη επίθεση από δεκάδες μετανάστες με βροχή από πέτρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments