Διεθνή

Βρετανία κορωνοϊός: 273 τα κρούσματα – Παγκόσμιος συναγερμός ματαιώνονται εκδηλώσεις στη Γερμανία

Βρετανία κορωνοϊός: 273 τα κρούσματα – Παγκόσμιος συναγερμός ματαιώνονται εκδηλώσεις στη Γερμανία
Βρετανία κορωνοϊός: Περισσότεροι από 23.500 άνθρωποι στη Βρετανία έχουν υποβληθεί σε εξέταση για τον κορωνοϊό. ενώ μέχρι στιγμής καταγράφηκαν δύο θάνατοι.

Βρετανία κορωνοϊός: Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο ανήλθε σε 273 από 209 που ήταν χθες 7 Μαρτίου, ανέφερε σήμερα στο Twitter το υπουργείο Υγείας και Πρόνοιας της χώρας, εντείνοντας ακόμη περισσότερο την παγκόσμια ανησυχία για την εξέλιξη του ιού.

Παράλληλα περισσότεροι από 23.500 άνθρωποι στη Βρετανία έχουν υποβληθεί σε εξέταση για τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ενώ μέχρι στιγμής μόνο δύο ασθενείς με κορωνοϊό έχουν πεθάνει.

Ματαιώνονται οι δημόσιες εκδηλώσεις στη Γερμανία

Στη Γερμανία ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν πρότεινε σήμερα 8 Μαρτίου τη ματαίωση όλων των δημόσιων εκδηλώσεων με περισσότερους από 1.000 συμμετέχοντες και πρόσθεσε ότι μέχρι σήμερα οι διοργανωτές δίσταζαν να αποφασίσουν κάτι τέτοιο. “Δεδομένου ότι τα γεγονότα εξελίσσονται ραγδαία, αυτό θα πρέπει να αλλάξει γρήγορα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments