Πολιτισμός

Kορωνοϊός 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας: Αναβάλλεται λόγω του ιού

Kορωνοϊός 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας: Αναβάλλεται λόγω του ιού
Kορωνοϊός 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας: Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Γαλλικού Ινστιτούτου πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής είναι ο Ιούνιος.

Kορωνοϊός 21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Αθήνας: Θύμα του φονικού ιού έχει πέσει εκτός από την παγκόσμια οικονομία και ο πολιτισμός, αφού επί καθημερινής βάσης ακυρώνονται ολοένα και περισσότερες εκδηλώσεις, φεστιβάλ και γενικότερα πολιτιστικά δρώμενα τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς για προληπτικούς λόγους και για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Αθήνας το οποίο αναβάλλεται λόγω του ιού.

Μια πρωτοβουλία που στόχο έχει την ασφάλεια των θεατών από τον κορωνοϊό

«Η ασφάλεια των θεατών, των συνεργατών, των υποστηρικτών, καθώς και των ξένων προσκεκλημένων καλλιτεχνών, αποτελούν αναμφίβολα προτεραιότητα» τονίζεται στην ανακοίνωση, «λαμβάνοντας υπόψη του τις τελευταίες ανακοινώσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των αρμόδιων Ελληνικών Αρχών, σχετικά με την εκτίμηση εξάπλωσης του κορωνοϊού (COVID-19).

Τέλος, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις (εκτός από αυτές που απευθύνονται σε σχολεία) και οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες «διεξάγονται κανονικά και θα επανεκτιμάται η διεξαγωγή τους ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης της δημόσιας υγείας». Σημειώνεται πως πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής του είναι ο Ιούνιος σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Γαλλικού Ινστιτούτου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments