Αθλητισμός

Ζοάο Καρβάλιο μεταγραφή: Ο αγγλικός Τύπος τον στέλνει στον Ολυμπιακό

Ζοάο Καρβάλιο μεταγραφή: Ο αγγλικός Τύπος τον στέλνει στον Ολυμπιακό
Ζοάο Καρβάλιο μεταγραφή: Ο Ολυμπιακός θέλουν τα δημοσιεύματα της Βρετανίας να είναι ο επόμενος σταθμός του Πορτογάλου.

Ζοάο Καρβάλιο μεταγραφή: Κοντά στον επόμενο σταθμό της καριέρας του φαίνεται πως βρίσκεται ο Ζοάο Καρβάλιο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, ο 23χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετακομίσει στον Πειραιά καθώς η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τη φανέλα της οποίας αγωνίζεται, είναι έτοιμη το προσεχές καλοκαίρι να τον πουλήσει στους “ερυθρόλευκους” για ένα ποσό που φτάνει τις 15 εκατομμύρια λίρες.

Η μόνη περίπτωση να του δοθεί μια ευκαιρία είναι αν η αγγλική ομάδα ανέβει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Πάντως, ο μεσοεπιθετικός έχει ακουστεί και στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό και είναι μια περίπτωση που εξετάζουν οι Πειραιώτες. Ο Ζοάο Καρβάλιο, πριν από οτιδήποτε άλλο, αρέσει στον Πέδρο Μαρτίνς και κουμπώνει στο πλάνο του. Με την μπάλα κάνει θαύματα αν και δεν προτιμά να την κρατά πολύ στα πόδια του. Επίσης, μπορεί να ντριμπλάρει, αλλά θα το κάνει μόνο αν δεν μπορεί να πασάρει γρήγορα και προς τα εμπρός. Είναι πολύ ευφυής, βλέπει γήπεδο και έχει ως όπλο πέρα από τον υψηλό δείκτη ποιότητας και την ταχύτητα. Σημειώνεται, ακόμη ότι ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεκάρι, όσο και σαν οχτάρι. Οι “ερυθρόλευκοι” θεωρούν λοιπόν πως πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να δώσει λύσεις, είτε ως βασική επιλογή, είτε ως λύση από τον πάγκο. Υπενθυμίζεται, ότι ο Πορτογάλος είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο μετά την «φυγή» του Ντάνιελ Ποντένσε. Η μεταγραφή όμως δεν έγινε ποτέ.

Ωστόσο, οι φίλαθλοι της Νότιγχαμ, αποφασίζουν μέσω δημοσκόπησης αν θα φύγει ή αν θα παραμείνει στην ομάδα μετά το καλοκαίρι. Στο poll που ανέβασε στην σελίδα του το «NottinghamshireLive» το αποτέλεσμα που βγαίνει «δείχνει» παραμονή του 23άχρονου στην Αγγλία. Το 64% ψήφισε να παραμείνει ο Καρβάλιο και το 36% να φύγει. Χθες, η Βρετανική Sun ανέφερε σε δημοσίευμά της ότι ο Καρβάλιο θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού το προσεχές καλοκαίρι. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments