Πολιτισμός

Τζακ Γκίλσον – Out Of Her Mind: Ο πιο μισητός χαρακτήρας του Game Of Thrones επιστρέφει

Τζακ Γκίλσον – Out Of Her Mind: Ο πιο μισητός χαρακτήρας του Game Of Thrones επιστρέφει
Τζακ Γκίλσον - Out Of Her Mind: Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον πιο μισητό χαρακτήρα στο Game Of Thrones επιστρέφει στην μικρή οθόνη.

Τζακ Γκίλσον – Out Of Her Mind: Ο πρωταγωνιστής του «Game of Thrones» Τζακ Γκλίσον θα επιστρέψει στην υποκριτική σε μία κωμωδία του BBC. Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον βασιλιά Τζόφρι, έναν από τους πιο αντιπαθείς χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς, είχε προηγουμένως δηλώσει ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να εγκαταλείψει την ηθοποιία. Ο Τζακ Γκλίσον θα εμφανιστεί στην επερχόμενη κωμική σειρά «Out Of Her Mind» του BBC2 της Σάρα Πάσκο.

Στη σύνοψη της σειράς αναφέρεται: «Η σειρά ανατρέπει την παραδοσιακή μορφή sitcom συνδυάζοντας εκκεντρικούς χαρακτήρες, κινούμενα σχέδια και επιστημονικές εξηγήσεις». Μιλώντας για τη νέα της σειρά η Σάρα Πάσκο σημείωσε: « “ To Out of Her Mind” είναι μια άμεση έκφραση του πνεύματός μου. Έχουμε μετατρέψει τον εγκέφαλό μου σε θεματικό πάρκο και όλοι έχουν προσκληθεί! Το καστ είναι απίστευτο και ανυπομονώ να δω τι έχουν κάνει οι άνθρωποι». Όταν σταμάτησε να εμφανίζεται στο «Game of Thrones» ο Τζακ Γκλίσον, ο οποίος σπουδάζει φιλοσοφία και θεολογία στο Κολλέγιο Trinity στο Δουβλίνο δήλωσε ότι άρχισε να αλλάζει άποψη για την ηθοποιία.

Τζακ Γκίλσον: Σύντομο βιογραφικό

Ο Γκλίσον ασχολήθηκε για πρώτη φορά με την ηθοποιία σε ηλικία επτά ετών στο «Independent Theatre Workshop». Οι πρώτοι του ρόλοι ήταν ταινίες όπως τα «Batman Begins» (2005), «Shrooms» (2007), και «A shine of Rainbows» (2009). Το 2010 απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στο «All Good Children», όπου ο κριτικός ταινιών του περιοδικού «Βαράιετι» (Αγγλικά: «Variety Magazine») περιέγραψε τον Γκλίσον ως «τη μεγάλη ανακάλυψη της ταινίας». Επίσης, είναι ιδρυτής και καλλιτεχνικός διευθυντής της θεατρικής ομάδας «Collapsing Horse Theatre Company» με έδρα το Δουβλίνο.

Ο Γκλίσον είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στους τέσσερις πρώτους κύκλους της τηλεοπτικής σειράς «Το Παιχνίδι του Στέμματος»του καναλιού HBO, στο ρόλο του Τζόφρι Μπαράθιον . Ο ίδιος έχει αναφέρει ότι για την απόδοση του ρόλου επηρεάστηκε από την εκτέλεση του ρόλου του Κόμμοδου από τον Χοακίν Φίνιξ στην ταινία «Μονομάχος»του 2000.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments