Αθλητισμός

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Αναβολή του αγώνα λόγω κορωνοϊού

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Αναβολή του αγώνα λόγω κορωνοϊού
Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ: Στην αναβολή της αναμέτρησης προχώρησε η Πρέμιερ Λιγκ κάνοντας δεκτό το αίτημα της Άρσεναλ υπό τον φόβο του κορωνοϊού.

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ: Αναβλήθηκε ο προγραμματισμένος για απόψε αγώνας της Premier League , ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, επειδή, όπως αναφέρει το Reuters, «οι παίκτες της ομάδας του Λονδίνου έχουν έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό».

Σύμφωνα με το τηλεγράφημα του Reuters, «αρκετοί παίκτες της Άρσεναλ συναντήθηκαν με τον Ευάγγελο Μαρινάκη μετά τον αγώνα της φάσης των «32» του Europa Legaue στο Λονδίνο στις 27 Φεβρουαρίου. Ο Μαρινάκης, ο οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, δήλωσε την Τρίτη ότι προσβλήθηκε από κορωνοϊό».

Σε παγκόσμιο επίπεδο, περισσότεροι από 116.000 άνθρωποι έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό (COVID-19) και πάνω από 4.000 έχουν πεθάνει, σύμφωνα με το Reuters, ενώ πολλές διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις ακυρώθηκαν. «Ο αγώνας της Premier League της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ αναβλήθηκε», ανακοίνωσε η Σίτι. «Η απόφαση για την αναβολή του αγώνα έχει ληφθεί ως προληπτικό μέτρο, αφού ανακαλύφθηκε ότι το προσωπικό της Άρσεναλ έχει έρθει σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Ευάγγελο Μαρινάκη, ο οποίος έχει ανακοίνωσε πως έχει COVID-19.»

Η Άρσεναλ δήλωσε ότι ο κίνδυνος για τους παίκτες της ήταν «εξαιρετικά χαμηλός», αλλά θα ακολουθούσαν τις ιατρικές οδηγίες.  Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Άρσεναλ και τον Ολυμπιακό για το Europa League πριν από δυο εβδομάδες, πολλοί από τους παίκτες των Λονδρέζων συναντήθηκαν με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού. Το να κόλλησαν οι παίκτες της Άρσεναλ κορωνοϊό είναι μάλλον αδύνατο, όπως αναφέρει η ομάδα στη ανακοίνωσή της.

«Η ιατρική συμβουλή που λάβαμε είναι πως ο κίνδυνος να προσβληθούν (οι παίκτες) από τον Covid-19 είναι εξαιρετικά χαμηλός. Ωστόσο, ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες της κυβέρνησης, οι οποίες προβλέπουν πως όποιος έρχεται σε επαφή με κάποιον που έχει τον ιό, θα πρέπει να μπει σε κατ’ οίκον απομόνωση για 14 μέρες από την τελευταία φορά που είχαν επαφή με τον ασθενή.

Έτσι, οι παίκτες δεν είναι διαθέσιμοι για τον αποψινό αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι και η Premier League αποφάσισε ότι το παιχνίδι θα πρέπει να αναβληθεί. Οι παίκτες θα παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι να τελειώσει η περίοδος των 14 ημερών», αναφέρει η Άρσεναλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments