Διεθνή

Κορωνοϊός Βέλγιο – Ινδονησία: Πρώτοι θάνατοι για τις χώρες

Κορωνοϊός Βέλγιο – Ινδονησία: Πρώτοι θάνατοι για τις χώρες
Κορωνοϊός Βέλγιο - Ινδονησία: Ξένη υπήκοος ηλικίας 53 ετών είναι το θύμα στην Ινδονησία, ενώ στο Βέλγιο ένας 90χρονος ασθενής.

Κορωνοϊός Βέλγιο – Ινδονησία: Το υπουργείο Υγείας του Βελγίου ανακοίνωσε σήμερα 11 Mαρτίου 2020 τον πρώτο θάνατο από τον κορωνοϊό στη χώρα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belga επικαλούμενο κυβερνητική ανακοίνωση, την ίδια στιγμή που ο φονικός ιός “χτυπά” πολλές χώρες παγκοσμίως, θετοντας σε καραντίνα από ολόκληρες πόλεις μέχρι και χώρες. Ειδικότερα, όσον αφορά το πρώτο θάνατο στη χώρα του Βελγίου η κυβερνητική ανακοίνωση ανέφερε ότι πρόκειται για έναν 90χρονο ασθενή που κατέληξε.

Και η Ινδονησία μετράει τον πρώτο της θάνατο από τον κορωνοϊό

Μια 53χρονη γυναίκα είναι ο πρώτος θάνατος από κορωνοϊό στην Ινδονησία. Ειδικότερα, ο αξιωματούχος του υπουργείου Υγείας της χώρας ανακοίνωσε τον πρώτο θάνατο που συνδέεται με την επιδημία σε αυτή τη χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας. Σημειώνεται πως η γυναίκα που κατέληξε είναι ξένη υπήκοος και βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση πριν την εισαγωγή της στο νοσοκομείο, δήλωσε ο Άχμαντ Γιουριάντο. Ο Γιουριάντο δεν διευκρίνισε την εθνικότητα της γυναίκας ή σε ποιο νοσοκομείο και ποια πόλη πέθανε, όμως πρόσθεσε ότι η πρεσβεία της χώρας από την οποία κατάγεται έχει ενημερωθεί για τον θάνατό της και θα φροντίσει για τον επαναπατρισμό της σορού της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments