Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση στον κορωνοϊό

Ιωάννα Τούνη: Η απάντηση στον κορωνοϊό
Ιωάννα Τούνη: Η ξανθιά καλλονή βρήκε τον τρόπο να αντιμετωπίσει τον κορωνοϊό ελαφρύνοντας με τον καλύτερο τρόπο την ατμόσφαιρα.

Ιωάννα Τούνη: Με ένα της μόνο κλικ μπορεί να καταφέρει να ρίξει το Instagram. Η Ιωάννα Τούνη έχει τον μαγικό τρόπο να κερδίζει καθημερινά χιλιάδες ακόλουθους, καθώς μια της φωτογραφία είναι ικανή να προκαλέσει φρενίτιδα στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Πότε ντυμένη με τα απολύτως απαραίτητα, πότε διατεθειμένη να τσαλακωθεί όσο περισσότερο γίνεται το μοντέλο ξέρει πως ότι και να κάνει θα προκαλέσει παράνοια στους θαυμαστές της, οι οποίοι ως επί το πλείστον άνδρες.

Οι χιλιάδες ακόλουθοί της περιμένουν καθημερινά την επόμενη κίνησή της. Η πιο πρόσφατη όπως θα δείτε και παρακάτω αφορά ένα άκρως επίκαιρο θέμα. Η Ιωάννα αυτή τη φορά δε θέλησε να δείξει την ερωτική της πλευρά αλλά αυτή της Θεσσαλονίκης όπως η ίδια αναφέρει, η οποία προσπαθεί να ξεφύγει από τον κορωνοϊό. Η επιδημία που εξαπλώνεται και στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες με γοργούς ρυθμούς δεν την έχει αφήσει ανεπηρέαστη ανεβάζοντας φωτογραφία, με την ίδια να βρίσκεται πεσμένη στο πεζοδρόμιο έχοντας στο πλάι τα απολύτως απαραίτητα.

Κάτω από τη φωτογραφία θέλησε να δώσει με τη λεζάντα της μια πιο ανάλαφρη εκδοχή της σοβαρής κατάστασης που επικρατεί. Μέση Θεσσαλονικιά προσπαθώντας να ξεφύγει από τον Κορωνοϊό MEME THIS στα σχόλια‍♀️ & TAG αυτή την φίλη που θα καταλήξει κάπως έτσι! #coronamemes #coronavirus #skg».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments