Lifestyle

Ναόμι Κάμπελ: Με ολόσωμη φόρμα στο αεροδρόμιο λόγω κορονοϊού [pic]

Ναόμι Κάμπελ: Με ολόσωμη φόρμα στο αεροδρόμιο λόγω κορονοϊού [pic]
Ναόμι Κάμπελ: Η απίστευτη εμφάνιση του μοντέλου στο αεροδρόμιο.

Ναόμι Κάμπελ: Ακόμα και αν ο κορονοϊός μέχρι τώρα δεν έχει λάβει ραγδαίες διαστάσεις στην Αμερική, το σούπερ μόντελ Ναόμι Κάμπελ φαίνεται πως έχει θορυβηθεί αρκετά από την παγκόσμια εξάπλωση του ιού και παίρνει αρκετά μέτρα προστασίας. Η Ναόμι Κάμπελ, μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες όπου και πόζαρε φορώντας…ολόσωμη φόρμα προστασίας, μάσκα και γάντια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία αυτή της Ναόμι Κάμπελ πέρα από τα άπειρα likes που κέρδισε, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. Δείτε παρακάτω το μοντέλο να ποζάρει με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας:

Η Naomi Campbell είναι Βρετανίδα μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας. Ξεκίνησε στην ηλικία των 15 ετών, καθιερώθηκε μεταξύ των πιο αναγνωρίσιμων μοντέλων της δεκαετίας του ’80 και του ’90 και ήταν ένα από τα έξι μοντέλα της γενιάς της που χαρακτηρίστηκαν supermodels από τη βιομηχανία της μόδας και τον διεθνή Τύπο.

Εκτός από την καριέρα της ως μοντέλο, η Κάμπελ έχει ξεκινήσει και άλλα εγχειρήματα, τα οποία περιλαμβάνουν ένα R&B-pop άλμπουμ και πολλές εμφανίσεις στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, όπως το ριάλιτι σόου μοντέλων The Face και οι εκδοχές του σε άλλες χώρες. Η Κάμπελ έχει εμπλακεί επίσης σε φιλανθρωπικές δωρεές για διάφορους σκοπούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments