Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [12/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [12/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [12/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα Πέμπτη [12/03/20].

κριός

Είναι πιθανό κάτι στα ερωτικά σου να μην προχώρησε όπως το ήθελες, λόγω κακής χρονικής στιγμής. Αλλά μια δεύτερη ευκαιρία πρόκειται να παρουσιαστεί σύντομα και καλό είναι να την εκμεταλλευτείς. Μην αφήσεις οποιοδήποτε εμπόδιο να σταματήσει την παθιασμένη πρόοδο, που έχεις τη δυνατότητα να κάνεις τώρα.

ταύρος

Μπορεί να έχει γίνει άνετη ή προβλέψιμη η σχέση σου και η ανάγκη σου να φέρεις ενθουσιασμό και διασκέδαση σ’ αυτή, θα είναι πολύ έντονη. Αν είσαι ελεύθερη, θα επωφεληθείς αν πειραματιστείς σε κάτι καινούργιο ή αν κάνεις ένα υπολογισμένο ρίσκο. Αν είσαι σε σχέση μπορείς να φέρεις διασκέδαση, χαρά κι επιδεξιότητα στη σχέση σου.

δίδυμοι

Η προσεκτική επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσεις, μπορεί να φέρει παθιασμένη πρόοδο στην ερωτική σου ζωή τώρα. Μπορείς να εκφράσεις άνετα, όσα σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή. Όσο έχεις διασφαλίσει ότι προέρχονται από την καρδιά σου και είναι ειλικρινή, τόσο πιο θετική θα είναι η απάντηση από τον εραστή σου. Το αντικείμενο του πόθου σου, θέλει να δει τη ρομαντική σου πλευρά, οπότε δείξε προθυμία και αποκάλυψέ τη.

καρκίνος

Αν είσαι ελεύθερη, θα αντιμετωπίσεις πρόβλημα με την απροθυμία αυτού που σ’ ενδιαφέρει, να επικοινωνήσει μαζί σου. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις την ευαισθησία σου και να προσπαθήσεις να βγεις από το καβούκι σου. Το άτομο που σ’ ενδιαφέρει είναι πολύ αισθησιακό και χρειάζεται ήπιο καλόπιασμα για να δείξει την ευχάριστη πλευρά της προσωπικότητάς του – θα μπορούσες μάλιστα να πετύχεις εκεί, που άλλες δεν τα κατάφεραν.

λέων

Η λεπτότητα και το τακτ, είναι απαραίτητα όταν πρόκειται για τη σχέση σου αυτό το διάστημα. Μπορεί να γίνει ευχάριστη πρόοδος λειτουργώντας με ευαισθησία και ευσπλαχνία, παρά με ανυπομονησία ή αντιπαράθεση. Αν είσαι υποστηρικτική και πρόθυμη να ακούσεις, τότε η εκτίμησή σου θα αυξηθεί στα μάτια του εραστή σου και μπορεί να πετύχεις μεγαλύτερη εγγύτητα ανάμεσά σας, ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου.

παρθένος

Εσύ και ο αγαπημένος σου, έχετε μια ευκαιρία να ακολουθήσετε κάτι μαζί και να μάθετε κάτι πολύτιμο στη διαδικασία. Αυτό θα γίνει πιο ευχάριστο, αν απομακρυνθεί ο ανταγωνισμός από την εξίσωση. Θα είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα αν μάθετε κάτι μαζί, από το να θεωρηθεί ο ένας από τους δυο σας, πιο εξειδικευμένος ή πιο έμπειρος σε ό, τι κι αν είναι αυτό. Φροντίστε να συνεργαστείτε – κυριολεκτικά.

ζυγός

Αυτό που έρχεται στο φως μπορεί να σου δώσει πολλά για να σκεφτείς. Ταυτόχρονα, η ατμόσφαιρα θα γεμίσει απόλαυση, αλλά πιθανότατα θα γνωρίζεις την ανάγκη να προχωρήσεις αργά σ’ αυτή την καινούργια ανάπτυξη. Το ρητό «λογαριάζω χωρίς τον ξενοδόχο» αντανακλά ακριβώς την κατάσταση που επικρατεί. Όσο δελεαστικό κι αν είναι να χειριστείς ορμητικά κάτι, τόσο πιο προσεκτική πρέπει να είσαι, με τις συνέπειες.

σκορπιός

Αυτό που μετατοπίζει ή μεταβάλλει την ερωτική σου ζωή, μπορεί να είναι η αιτία της αστάθειας ή των αβέβαιων συναισθημάτων. Είναι πιθανό να προτιμάς μια ρομαντική σχέση όπως ήταν… κι αυτό που ξεδιπλώνεται, μπορεί να μην σε καλύπτει όπως θα επιθυμούσες. Όμως υπάρχει ένας τρόπος, για να νιώσεις πιο καθησυχασμένη με τις εξελίξεις… Μπορείς να πετύχεις, ένα συμβιβασμό.

τοξότης

Κάτι στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να μεταφερθεί σε ένα νέο και συναρπαστικό επίπεδο, τώρα ή σύντομα. Αλλά θα απαιτήσει πειθαρχία και ευαισθησία από την πλευρά σου. Παρόλο που σου δίνεται το πράσινο φως, ο πιο προφανής τρόπος για την πρόοδο, δεν είναι αναγκαστικά κι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσεις. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ο καλύτερος τρόπος για την περαιτέρω ανάπτυξη, θα απαιτήσει μικρά, προσεκτικά βήματα, όχι άλματα.

αιγόκερως

Θα επανακτήσεις τον έλεγχο στα ερωτικά σου όπου πίστευες πως πρόσφατα τον είχες χάσει. Μπορεί να οφείλεται στο ότι είσαι ενήμερη για το παρασκήνιο που υπάρχει στα ερωτικά σου…ή στο ότι πρέπει να δεχτείς πως ο αγαπημένος σου, ξέρει τι είναι καλύτερο για τους δυο σας! Όπου πρέπει να αποδεχτείς κάποιες δύσκολες περιστάσεις, θα έχεις και τη μεγαλύτερη επιρροή.

υδροχόος

Αν είσαι ελεύθερη, τότε οι ευκαιρίες να ανακατευτείς με καινούργιο κόσμο ή να μπουν στον κύκλο σου καινούργια άτομα, θα σου αποκαλύψουν τις ρομαντικές δυνατότητες που υπάρχουν. Η σύνδεση με νέα πρόσωπα θα σε φέρει κοντά σε ένα άτομο που αρχικά θα σου φανεί λιγάκι ιδιότροπο….αλλά κρύβει κάτι ενδιαφέρον, με πολύ αισθησιακό τρόπο. Αυτό το άτομο, θα μπορέσει να σε προσελκύσει.

ιχθύες

Προσπάθησε να είσαι σε επιφυλακή, με ό,τι προσπαθεί να σου μεταφέρει ο αγαπημένος σου. Η επιλογή των λέξεων που θα χρησιμοποιήσει μπορεί να είναι λεπτή και ίσως ελπίζει, πως θα δεχτείς αυτό που σου λέει χωρίς αντιρρήσεις. Να καθοδηγείσαι από τη διαίσθησή σου, όπου λαμβάνεις περίεργα σήματα, όσο ευγενικά κι αν είναι.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments