Πολιτική

Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: Πρέπει να περάσει το μήνυμα “Μένουμε στο σπίτι”

Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: Πρέπει να περάσει το μήνυμα “Μένουμε στο σπίτι”
Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: "Πρέπει να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας και τις επαφές μας ακόμη και στον εργασιακό μας χώρο" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Στέλιος Πέτσας κορωνοϊός: “Έχει σημασία να περάσει το μήνυμα, “μένουμε στο σπίτι”, να περιορίσουμε τις μετακινήσεις μας, να περιορίσουμε επαφές μας ακόμα και στον εργασιακό μας χώρο. Για παράδειγμα εγώ στο υπουργείο μου και άλλοι υπουργοί αλλά και στο Μέγαρο Μαξίμου, έχει δοθεί εντολή να υπάρχει εκ περιτροπής απασχόληση για να μην βρίσκονται όλοι οι συνεργάτες συγχρόνως μαζί για να αποφύγουμε τη διασπορά ” δήλωσε αναφορικά με τον κορωνοϊό, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Επίσης, ανέφερε ότι εντός της ημέρας τα Υπουργεία Οικονομικών, Εργασίας και Ανάπτυξης θα ανακοινώσουν μέτρα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων, ενώ σημείωσε ότι θα εξειδικευτούν τα μέτρα αυτά μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα.

Ερωτηθείς για την τουρκική προκλητικότητα, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι η Τουρκία έχει ανοίξει πολλά μέτωπα προκειμένου να παίξει σημαντικό ρόλο ωστόσο απ’ ότι φαίνεται αυτή τη στιγμή απομονώνεται. “Εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα αλλά και για τη διαφύλαξη των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων. Γεγονός που έχει γίνει κατανοητό και στην Άγκυρα και στην Ευρώπη” σημείωσε.

H νέα καμπάνια που τρέχει από το υπουργείο Υγείας

Νέα καμπάνια “τρέχει” από το υπουργείο Υγείας με στόχο τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού. “Μένουμε σπίτι” είναι το σύνθημα της εκστρατείας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας ανέβασε τη φωτογραφία που απεικονίζει ένα σπίτι που πάνω γράφει “Μένουμε Σπίτι” και ανέφερε χαρακτηριστικά:

“Μένουμε Σπίτι. Το πιο αποτελεσματικό μέτρο περιορισμού της επιδημίας, με την εμφάνιση συμπτωμάτων ίωσης, εάν δεν ανήκουμε σε ευπαθή ομάδα. Δίνουμε προτεραιότητα για την εξέταση στα νοσοκομεία στους συμπολίτες μας με χρόνια νοσήματα & σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments