Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: “Δένει” την άμυνα του το τριφύλλι

Παναθηναϊκός: “Δένει” την άμυνα του το τριφύλλι
Παναθηναϊκός: Σένγκεφελντ και Πούγγουρας οδεύουν προς ανανέωση.

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός με αργά και σταθερά βήματα προσπαθεί να αναγεννηθεί από τις “στάχτες” του και να φτάσει στο επίπεδο που αρμόζει σε αυτή την ιστορική ομάδα. Η φετινή χρονιά δεν ξεκίνησε καλά αλλά στη συνέχεια οι “πράσινοι” θύμισαν κατά διαστήματα ένδοξες στιγμές του παρελθόντος και ανάγκασαν τον κόσμο τους να γυρίσει στο γήπεδο.

Αυτό οφείλεται – εκτός από τον συγκινητικό Γιώργο Δώνη – και στους “μικρούς” από τις ακαδημίες του συλλόγου, αλλά και στις αρκετά έξυπνες μεταγραφές του Τσάβι Ρόκα.

Ένα από τα στοιχεία που έχει αναδείξει τον Παναθηναϊκό είναι η σκληρή του αμυντική γραμμή που έχει σταθεροποιηθεί και αποτελεί σημαντικό όπλο της ομάδας. Σένγκεφελντ και Πούγγουρας έχουν φτιάξει ένα πολύ δυνατό δίδυμο, αλλά τα συμβόλαια τους λήγουν το καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός πάντως ήδη έχει ξεκινήσει συζητήσεις μαζί τους και το πιθανότερο είναι να ανανεώσουν και οι δυο.

Όμως, αν ο Τσάβι Ρόκα έχει κάνει ένα λάθος στο “τριφύλλι” αυτό σίγουρα είναι η διαχείριση του συμβολαίου του Βέλεθ. Ο Παναθηναϊκός τον πληρώνει 320.000 ευρώ και το θέμα δεν είναι μόνο πόσα θα δίνει στον ίδιο. Αντιλαμβάνεται κανείς ότι τα συμβόλαια των δύο συναγωνιστών του θα πρέπει να είναι ανάλογου βεληνεκούς ώστε να διατηρηθούν και οι ισορροπίες στα αποδυτήρια. Πάντως αυτό δε φαίνεται μέχρι στιγμής να επηρεάζει τις εξελίξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments