Αθλητισμός

Νεϊμάρ Μπαρτσελόνα: Κοντά σε mega deal με τους Καταλανούς ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ

Νεϊμάρ Μπαρτσελόνα: Κοντά σε mega deal με τους Καταλανούς ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ
Νεϊμάρ Μπαρτσελόνα: Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του στη Βαρκελώνη, με τους Καταλανούς να ετοιμάζουν πρόταση στην Παρί ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Νεϊμάρ Μπαρτσελόνα: Στο Παρίσι αφού είδαν και απόειδαν αποφάσισαν να βάλουν πωλητήριο στον Βραζιλιάνο άσσο και όπως ήταν φυσικό κίνησαν τη περιέργεια της Μπαρτσελόνα. Εδώ και μήνες το μέλλον του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν θεωρούταν αβέβαιο. Αν μη τι άλλο το καλοκαίρι ο Βραζιλιάνος βρέθηκε κοντά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι Γάλλοι δεν θέλησαν να διαπραγματευτούν την πώληση του. Ο Νεϊμάρ ο οποίος τα είχε “σπάσει” με τους ανθρώπους της Παρί, πήρε μια δεύτερη ευκαιρία από τον Τούχελ και σιγά σιγά τα πράγματα ομαλοποιήθηκαν.

Ωστόσο, εδώ και αρκετές ημέρες υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα που θέλουν την Μπαρτσελόνα να έχει συμφωνήσει με τον Νεϊμάρ! Αυτήν την φορά όμως η Παρί Σεν Ζερμέν έχει αποφασίσει να μην σταθεί εμπόδιο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με γαλλικά Μέσα οι Παριζιάνοι αποφάσισαν να βάλουν πωλητήριο στον έμπειρο άσο.

Μάλιστα, οι πρωταθλητές Γαλλίας θα πουν το ναι μόνο σε μια πρόταση που θα φτάνει τα 150 εκατ. ευρώ. Αυτά τα χρήματα θα τα επενδύσουν έτσι ώστε να βρουν τον αντικαταστάτη του. Αν συμβεί αυτό τότε πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο πως ο Κίλιαν Μπαπέ θα παραμείνει στο Παρίσι. Σε καμία περίπτωση δεν θα αποχωρήσουν και οι δύο αστέρες του συλλόγου, κάτι που έχει τονιστεί πολλάκις από τους ανθρώπους του συλλόγου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments