Διεθνή

Αυτή είναι η εφαρμογή που έγινε viral και δείχνει πόσο χαρτί υγείας θα χρειαστούμε λόγω κορωνοϊού

Αυτή είναι η εφαρμογή που έγινε viral και δείχνει πόσο χαρτί υγείας θα χρειαστούμε λόγω κορωνοϊού
Μια εφαρμογή μετράει πόσο χαρτί υγείας θα χρειαστούμε στο διάστημα που μένουμε στο σπίτι εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Από τη στιγμή που ο κορωνοϊός ήρθε στην Ευρώπη αρκετοί δεν έδειξαν τόσο ψύχραιμοι. Πολλοί συμπολίτες μας επέλεξαν να πάνε στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσουν πράγματα πρώτης ανάγκης. Για παράδειγμα τα ράφια που υπήρχαν μακαρόνια, ρύζι και αλεύρι άρχισαν να αδειάζουν με γοργούς ρυθμούς. Το ίδιο έγινε και με τα προϊόντα καθαριότητας όπως αντισηπτικά και υγρά μαντιλάκια.

Ωστόσο αρκετός κόσμος έσπευσε να προμηθευτεί αρκετό χαρτί υγείας υπό το φόβο ότι θα ξεμείνει. Η αλήθεια είναι ότι αυτό έχει μια λογική καθώς μιλάμε για κάτι πολύ χρήσιμο, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις η ποσότητα που αγόραζαν οι πολίτες ξεπέρασε τα όρια. Τη λύση σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει μια ιστοσελίδα.

Αυτή έχει τον απλό και περιεκτικό τίτλο “howmuchtoiletpaper.com” και κάνει αυτό που φαντάζεστε. Στην κεντρική σελίδα υπάρχουν δυο μπάρες. Η πρώτη είναι ο αριθμός ρολών που έχετε στην κατοχή σας. Στη δεύτερη πρέπει να επιλέξετε πόσες επισκέψεις κάνετε στην τουαλέτα. Μόλις βάλετε αυτές τις δυο επιλογές, η σελίδα θα σας πει για πόσες μέρες αρκεί το απόθεμα σας.

Μάλιστα, υπάρχει και ένα κοινωνικό μήνυμα στο τέλος της σελίδας. Αυτό αναφέρει: “Δεν έχουν όλοι τη δυνατότητα να αγοράσουν ολόκληρο το απόθεμα από το χαρτί τουαλέτας.  Μην είσαι εγωιστής”.

Δείτε τη σελίδα που έχει γίνει viral

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments