Διεθνή

Θετικός στον κορωνοϊό πρωταγωνιστής του Game Of Thrones

Θετικός στον κορωνοϊό πρωταγωνιστής του Game Of Thrones
Ένας από τους πρωταγωνιστές του Game Of Thrones ανακοίνωσε ότι έκανε τεστ που έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Κορωνοϊός έχει σταματήσει πλέον να είναι πρόβλημα μόνο για τους πολίτες της Κίνας. Ο ιός έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο και αφήνει στο πέρασμα του χιλιάδες κρούσματα και νεκρούς. Ο τρόπος που μεταδίδεται ο ιός μπορεί να κάνει τον οποιονδήποτε να κολλήσει πολύ εύκολα. Εκτός από απλούς πολίτες, αρκετοί είναι και οι σταρς που έχουν ανακοινώσει ότι έχουν τον ιό. Ένας από τους πρώτους ήταν ο Τομ Χανκς με τη σύζυγο του.

Πριν λίγες ημέρες ο Βρετανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα είχε ανακοινώσει ότι έχει κορωνοϊό, αλλά ξεκαθάρισε πως είναι καλά στην υγεία του. Ο ιός εξαπλώνεται καθημερινά και ένα από τα τελευταία κρούσματα είναι μέλος του Game Of Thrones. Για την ακρίβεια πρόκειται για έναν από τους πρωταγωνιστές στις τελευταίες σεζόν της επιτυχημένης σειράς.

Θετικός ο Κρίστοφερ Χίβγιου

Πρόκειται για τον Νορβηγό, Κρίστοφερ Χίβγιου που στη σειρά υποδύθηκε τον Τόρμουντ. Ο 41χρονος ηθοποιός γνωστοποίησε ο ίδιος ότι είναι φορέας από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Αρχικά ανέφερε ότι βρίσκεται στην πατρίδα του και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι εκείνος και η οικογένεια του δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

“Είμαι καλά στην υγεία μου, έχω μόνο κάποια συμπτώματα κρυώματος. Υπάρχουν άνθρωποι που βρίσκονται σε μεγαλύτερο κίνδυνο εξαιτίας αυτού του ιού.  Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί. Να πλένετε τα χέρια σας, να κρατάτε αποστάσεις 1.5 μέτρο από τους άλλους και να μένετε σε καραντίνα για να μην εξαπλωθεί ο ιός”, ήταν τα λόγια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments