Πολιτισμός

«Μένουμε Σπίτι» μουσεία: Περιηγήσεις στα μουσεία με ένα πάτημα στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού μας

«Μένουμε Σπίτι» μουσεία: Περιηγήσεις στα μουσεία με ένα πάτημα στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού μας
«Μένουμε Σπίτι» μουσεία: Ψάχνοντας τη θετική πλευρά της απομόνωσης στο σπίτι, τι καλύτερο θα ήταν από το να περιηγηθούμε εύκολα και γρήγορα από την οθόνη του υπολογιστή μας σε online αξιοθέατα.

«Μένουμε Σπίτι» μουσεία: Η απομόνωση θέλει και καλοπέραση…Ψάχνοντας τη θετική πλευρά των τελευταίων ημερών και της απομόνωσης στο σπίτι, τι καλύτερο θα ήταν από το να περιηγηθούμε εύκολα και γρήγορα από την οθόνη του υπολογιστή, του λάπτοπ ή ακόμα και του κινητού μας σε διάφορα μουσεία, έχοντας  φυσικά σύμμαχο την τεχνολογία που μας βοηθά να κάνουμε πράξη τις πολιτιστικές μας ανησυχίες και να διευρύνουμε τις γνώσεις μας.

Ποιες πλατφόρμες να επισκεφθείτε:

Στην Arts & Culture της Google θα βρείτε περισσότερα από 1.200 καταχωρήσεις διεθνών οργανισμών από εικονικές περιηγήσεις έως εικόνες υψηλής ευκρίνειας έργων από συλλογές.

Στο street view μπορείτε να αναζητήσετε καλλιτέχνες ή ιστορικές περιόδους τέχνης ή να δείτε μουσεία από μια συγκεκριμένη χώρα ή να περιηγηθείτε στην περιοχή σας στην προβολή χάρτη.

Περιλαμβάνονται χάρτες 2D και μοντέλα υψηλής ανάλυσης 3D και πληροφορίες σχετικά με τα αξιοθέατα

Μπορείτε να επιλέξετε από τοποθεσίες λίστας κάδων όπως το Stonehenge , το Machu Pichu , το Κολοσσαίο και τις Πυραμίδες. Αν ψάχνετε για προβολές 360 μοιρών, η πλατφόρμα Arts & Culture ξεκίνησε πρόσφατα το έργο Heritage on the Edge, η οποία δίνει έμφαση σε πέντε περιοχές παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco που απειλούνται από την κλιματική αλλαγή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments