Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [18/03/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [18/03/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για την Τετάρτη [18/03/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για την Τετάρτη [18/03/20].

Κριός

Ακούστε πραγματικά όσα σας λέει το ταίρι σας σήμερα.Δώστε επίσης προσοχή στη γλώσσα του σώματός του. Σας δίνει άφθονα στοιχεία σχετικά με το τι θέλει από εσάς.

Ταύρος

Η αυτοσυγκράτηση είναι η λέξη κλειδί για σήμερα. Περάστε καλά με το ταίρι σας απόψε αλλά μην το παρακάνετε. Άλλωστε θα είστε κλεισμένοι σπίτι για αρκετές μέρες ακόμα.

Δίδυμοι

Αν αισθάνεστε καταβεβλημένοι, να θυμάστε ότι δεν είστε μόνοι σας. Πείτε στο ταίρι σας τι χρειάζεστε. Αν του το ζητήσετε, θα αναλάβει να κάνει αυτό που εσείς δεν μπορείτε.

Καρκίνος

Εσείς και το ταίρι σας έχετε διαφορετικές ιδέες για το πώς θα περάσετε το βράδυ σας. Αν συνήθως είστε αυτοί που αποφασίζουν, σήμερα δώστε του την ευκαιρία να επιλέξει τι θα κάνετε.

Λέων

Έχετε υπέροχη διάθεση σήμερα. Γιατί δεν δοκιμάζετε κάτι καινούργιο με το ταίρι σας; Μπορεί να είναι οτιδήποτε. Από μια καινούργια συνταγή μαγειρικής ή κάποιο νέο είδος μουσικής.

Παρθένος

Έχετε πολλά να διαχειριστείτε τώρα. Αν ο προγραμματισμός σας φαίνεται σαν μια δουλειά επιπλέον, μην κάνετε τίποτα. Χαλαρώστε στον καναπέ με τον/την αγαπημένο/η σας και ονειροπολήστε.

Ζυγός

Θέστε τον τόνο της σημερινής μέρας από το πρωί, αφήνοντας ένα σέξι μήνυμα στο ταίρι σας. Δεν θα μπορεί να σταματήσει να σας σκέφτεται όλη μέρα. Μέχρι το βράδυ θα είναι έτοιμο για οτιδήποτε.

Σκορπιός

Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε πώς θα περάσετε το αποψινό βράδυ, αφήστε το ταίρι σας να επιλέξει. Ή καλύτερα πείτε του ότι θα ακολουθήσετε χωρίς γκρίνιες τα σχέδιά του.

Τοξότης

Η δυσκολότερη απόφαση που θα χρειαστεί να πάρετε σήμερα, είναι τι να μαγειρέψετε για το ταίρι σας. Τώρα που δεν μπορείτε να δειπνήσετε έξω, θα πρέπει να βρείτε κάτι ξεχωριστό. Αναζητήστε ευφάνταστες συνταγές στο διαδίκτυο… Θα το εντυπωσιάσετε.

Αιγόκερως

Αν υπάρχει κάτι που θέλετε να κάνει το ταίρι σας, μην περιμένετε άλλο. Κάντε εσείς το πρώτο βήμα. Αν πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας, θα πετύχετε σίγουρα αυτό που θέλετε.

Υδροχόος

Σήμερα προσπαθήστε να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας. Ακόμη και αν δεν μπορείτε να βρεθείτε από κοντά, δεν σημαίνει ότι θα χάσετε την επαφή μεταξύ σας. Υπάρχουν άπειροι τρόποι για να μην χαθείτε. Διαδίκτυο, τηλέφωνο, βιντεοκλήσεις. Διαλέξετε και πάρτε.

Ιχθύες

Προσπαθήστε να βρείτε τις ισορροπίες ανάμεσα στις δικές σας ανάγκες και τις ανάγκες του/της συντρόφου σας. Ο καθένας έχει ανάγκη διαφορετικά πράγματα. Θα μπορέσετε να βρείτε κοινό έδαφος και να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments