Διεθνή

Playboy κορωνοϊός: “Θύμα” του ιού και το διάσημο ανδρικό περιοδικό

Playboy κορωνοϊός: “Θύμα” του ιού και το διάσημο ανδρικό περιοδικό
Playboy κορωνοϊός: Ο διευθύνων σύμβουλος της Playboy Enterprises ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί η έντυπη έκδοση του περιοδικού.

Κορωνοϊός Playboy: Παρελθόν θα αποτελεί η έντυπη έκδοση του διάσημου ανδρικού περιοδικού με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Playboy Enterprises να ανακοινώνει ότι θα σταματήσει να κυκλοφορεί η έντυπη έκδοσή του, καθώς το τελευταίο τεύχος που θα εκδοθεί στις ΗΠΑ, θα είναι την άνοιξη. Λόγω κορωνοϊού επιταχύνθηκε η διακοπή της έντυπης έκδοσης του περιοδικού υπογράμμισε ο Μπεν Κον, οποίος συγκεκριμένα έγραψε:

«Καθώς γίνονται ολοένα και πιο ξεκάθαρα τα προβλήματα στην παραγωγή λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού αναγκαστήκαμε να επιταχύνουμε μια συζήτηση που είχαμε στο εσωτερικό της εταιρείας: πώς θα μεταμορφώσουμε την έντυπη αμερικανική έκδοση για να ταιριάζει με αυτό που ζητούν σήμερα οι πελάτες μας. Θα μετακινήθουμε στο να προγραμματίσουμε την ψηφιακή έκδοση όλου του περιεχομένου – του Playboy Interview, του 20Q, του Playboy Advisor και φυσικά των φωτογραφιών των Playmate pictorials» πρόσθεσε.

Το περιοδικό ιδρύθηκε το 1953, στο Σικάγο, από τον Χιου Χέφνερ και τους συνεργάτες του, και χρηματοδοτήθηκε ως ένα ποσοστό από τη μητέρα του, με το ποσό των 1.000 δολαρίων. Το περιοδικό είναι παγκοσμίως γνωστό για τα γυμνά (ή ημίγυμνα) του πρωτοσέλιδα μοντέλων που φιλιξενούσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments