Video

Αλεξανδρούπολη κορωνοϊός: Γάμος με όρκους πίστης και μάσκες

Αλεξανδρούπολη κορωνοϊός: Γάμος με όρκους πίστης και μάσκες
Αλεξανδρούπολη κορωνοϊός: Ποιος θα περίμενε πως η ομορφότερη ημέρα της ζωής τους θα ήταν τόσο διαφορετική από αυτό που είχαν ονειρευτεί.

Αλεξανδρούπολη κορωνοϊός: Την καμπάνια της κυβέρνησης “Μένουμε Σπίτι” παρέκαμψε για λίγο ζευγάρι από τη πόλη της Θράκης. Ο Γιώργος και η Ραφαέλα φόρεσαν τις μάσκες προκειμένου να μην εκτεθούν μέσω επαφών με τρίτους από τον κορωνοϊό και έφυγαν για το δημαρχείο της πόλης.

Στην Αλεξανδρούπολη λοιπόν, εν μέσω της επέλασης του ιού το ζευγάρι ενώθηκαν με όρκους πίστης, καθώς η επίσκεψη στο δημαρχείο επιστέγασε την αγάπη τους μιας και πραγματοποίησαν τον γάμο τους. Εκεί υπό την παρουσία ελάχιστων προσώπων, ο Γιώργος και η Ραφαέλα ενώθηκαν με τα δεσμά και φωτογραφήθηκαν έτσι όπως δεν περίμεναν. Το άλμπουμ του γάμου τους θα το θυμούνται για πάντα καθώς τα πρόσωπά τους είναι καλυμμένα με μάσκες, οι οποίες τους προστατεύουν από τον ιό.

Το νιόπαντρο ζευγάρι θα θυμάται για πάντα τη στιγμή αυτή, καθώς επέλεξε διατηρήσει την ημερομηνία που ήδη είχε προγραμματίσει και να παντρευτεί την ώρα που στη χώρα κυριαρχεί ο κορωνοϊός. Τις τελευταίες ημέρες τα πάντα στη χώρα δεν είναι όπως πριν, καθώς η κυβέρνηση εξήγγειλε αυστηρά μέτρα για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού που μαστίζει τόσο την Ελλάδα όσο και τον υπόλοιπο πλανήτη.

Πάντως για τον Γιώργο, την Ραφαέλα και τον κουμπάρο τους δεν άλλαξε τίποτα… μονάχα προστέθηκαν οι μάσκες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments