Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [19/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [19/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [19/03/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη [19/03/20].

κριός

Αν νιώθεις αβέβαιη για τη σχέση σου, τότε κάνε λιγάκι υπομονή. Εκεί που νιώθεις έντονη την επιθυμία να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές, δώσε καλύτερα μια ευκαιρία στις επερχόμενες εξελίξεις, να δημιουργήσουν λίγη μαγεία. Το πιθανότερο είναι, μια ευχάριστη έκπληξη να αποτελέσει μέρος μιας εικόνας που εκτυλίσσεται, αν της δώσεις χώρο για να εκδηλωθεί.

ταύρος

Οι προσπάθειές σου μπορεί να φέρουν πρόοδο ή βελτίωση, αλλά το ταίρι σου, μπορεί να συμβάλλει με χρήσιμες ιδέες. Μπορεί να έχεις φτάσει πολύ κοντά σε μια κατάσταση και δεν είσαι σε θέση να δεις την εξέλιξή της, τόσο καθαρά όσο εκείνος. Δύο κεφάλια είναι καλύτερα από ένα, αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό, μοιράσου το φορτίο ή την ευθύνη μαζί του. Μπορεί να θέλει να «συνεργαστεί» μαζί σου, με άλλους τρόπους.

δίδυμοι

Όπως οι μαγνήτες ελκύουν και απωθούν, έτσι κι αυτό που θέλεις να προσελκύσεις στα ερωτικά σου, βασίζεται στο αν το καλέσεις και το ενθαρρύνεις. Πολλά εξαρτώνται από τα σήματα που στέλνεις γενικά ή σε ένα άτομο ειδικότερα. Αν σε καταλάβουν οι αμφιβολίες, τότε θα διώξεις αυτό που θα ήθελες να έρθει πιο κοντά σου.

zodia-love-erotas-zevgari4-1200x798

καρκίνος

Αν κάτι σε κάνει να νιώθεις πως είναι απαραίτητο να επανεξετάσεις μια προηγούμενη ερωτική σχέση, τότε απέρριψε αμέσως αυτή την ανάγκη σου. Καθώς έρχονται στο φως διάφορες πληροφορίες, μπορεί να δεις το συγκεκριμένο άτομο με ένα νέο φως – και να αφήσεις το παρελθόν οριστικά πίσω σου. Να είσαι δεκτική στις αλλαγές, γιατί θα σου φανούν πολύ χρήσιμες τώρα. Σου προσφέρουν την ευκαιρία να γνωρίσεις, έναν πολύ αυθεντικό τύπο.

λέων

Δεν χρειάζεσαι ψυχικές ικανότητες για να καταλάβεις πως μια ιδιαίτερη εξέλιξη στην ερωτική σου ζωή, θα θεριέψει απειλητικά. Αυτό μπορεί να αφορά κάποιον με τον οποίο η σχέση σας ήταν τεταμένη τους τελευταίους μήνες. Σύντομα θα συμβεί μια ανατροπή. Το ένστικτό σου, θα σε βοηθήσει να την εκτιμήσεις σωστά! Οπότε εμπιστέψου το, αν σε προτρέπει να δείξεις ευαισθησία, με κάθε κόστος.

παρθένος

Το να βοηθήσεις το ταίρι σου όταν νιώθεις πως το χρειάζεται, είναι ένα πράγμα. Αλλά να νιώθεις πιεσμένη για να το κάνεις, είναι διαφορετικό. Μπορεί όμως, να υπάρξει μεγαλύτερο περιθώριο συμβιβασμού από ό, τι πίστευες. Παρόλο που αισθάνεσαι πως το ταίρι σου θέλει κάτι να γίνει με τον τρόπο του, τότε μπορείς να του ξεκαθαρίσεις πως αν βρει μια «μέση οδό», θα είναι κάτι που σου ταιριάζει… και θα το υποστηρίξεις.

ζυγός

Δε θα αιωρείται για πάντα μια ερωτική ευκαιρία, αν δεν αντιδράσεις γρήγορα για να την καταλάβεις. Αυτό ισχύει τόσο για σένα που είσαι ελεύθερη, όσο και για σένα που βρίσκεσαι σε σχέση. Κάτι που εμφανίζεται τώρα, έχει τη δυνατότητα να επιφέρει σημαντικές αλλαγές – σε σένα και σ’ αυτόν που σ’ ενδιαφέρει. Γι’ αυτό έχε το μυαλό και τα μάτια σου….ανοιχτά!

σκορπιός

Ίσως νιώσεις πως δεν έχεις άλλη επιλογή, από το να αφήσεις να εξελιχθεί με τον τρόπο του, κάτι που αφορά τη σχέση σου. Η επιρροή όμως του Ουρανού στις σχέσεις και τις δεσμεύσεις, μπορεί να σου προκαλέσει μια αυξανόμενη ανυπομονησία. Αν αυτό ενεργοποιεί τις κινήσεις σου, τότε κάποιες διαφορετικές εξελίξεις, θα εμφανιστούν πολύ γρήγορα. Προετοιμάσου ν’ αντιδράσεις γρήγορα, αν κάνει την εμφάνισή της μια αιφνιδιαστική εξέλιξη. Να είσαι σίγουρη πως τα ερωτικά σου, θ’ απέχουν πολύ από το να θεωρηθούν πληκτικά.

τοξότης

Εξαιτίας μιας αντίστασης που συνάντησες από τους άλλους για κάτι που αφορά τα ερωτικά σου, σε κάνει να νιώθεις πως δε σε υποστηρίζουνε. Προσπάθησε όμως να καταλάβεις, πως οι άλλοι θέλουν το καλό σου. Μπορεί όμως, να μην έχουν πολλές πληροφορίες ή τις βασικές γνώσεις για να βγάλουν τα ανάλογα συμπεράσματα. Γι’ αυτό τίποτα δε σ’ εμποδίζει, να τους βάλεις στην εικόνα. zodia-love-erotas-zevgari-1200x801

αιγόκερως

Αν επιθυμείς να προσελκύσεις ένα καινούργιο εραστή ή να ενισχύσεις την υπάρχουσα σχέση σου, χρησιμοποιώντας δελεαστικές λέξεις, θα έχεις την εξέλιξη που επιθυμείς. Όσα θα πεις, είναι πιθανό να βγαίνουν μέσα από την καρδιά σου, με αποτέλεσμα να μην αφήσεις καμιά αμφιβολία στον αγαπημένο σου, πως εννοείς αυτά που λες. Γι’ αυτό μίλησε με όλο τον αισθησιασμό και την ειλικρίνειά σου, τώρα.

υδροχόος

Είτε θέλεις να κάνεις την πρώτη κίνηση, είτε να μεταφέρεις τη σχέση σου σε άλλο επίπεδο, το να εξερευνήσεις μια κοινή βάση ή ένα κοινό ενδιαφέρον, είναι η κίνηση που χρειάζεται να κάνεις τώρα. Αναγνωρίζοντας τα κοινά που έχετε μεταξύ σας, θα μπορέσετε να συζητήσετε ή να οργανώσετε κάτι μαζί. Και τα δύο, θα σας φέρουν πιο κοντά τώρα.

ιχθύες

Εμπιστέψου τη διαίσθησή σου, πως μπορείς να «διαβάσεις ανάμεσα στις γραμμές» σχετικά με κάτι που είπε ο αγαπημένος σου. Θα μπορέσεις να καταλάβεις, πως χρειάζεται περισσότερη βοήθεια ή υποστήριξη απ’ ότι αφήνει να φανεί. Μπορεί ακόμη, να νιώθει απομονωμένος από σένα και δεν το αποκαλύπτει. Ίσως χρειαστεί να βρεις έναν τρόπο να του εξηγήσεις ποιος ήταν ο λόγος που είχες αφοσιωθεί σε κάτι άλλο, πρόσφατα. Ή, καλύτερα, ακόμα, αφιέρωσε όλο το χρόνο και την προσοχή σου, σ’ αυτόν. Θα το εκτιμήσει αφάνταστα!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments