Lifestyle

Μαριάννα Ντάσιου: Το θηλυκό που ανάβει φωτιές στη Θεσσαλονίκη

Μαριάννα Ντάσιου: Το θηλυκό που ανάβει φωτιές στη Θεσσαλονίκη
Μαριάννα Ντάσιου: Οι περισσότεροι όταν τους ρωτούν πες μας μια γυναίκα που ξέρεις από τη Θεσσαλονίκη λένε Ιωάννα Τούνη. Δεν έχουν γνωρίσει ακόμη την Μαριάννα, γι αυτό!

Μαριάννα Ντάσιου: Στη Θεσσαλονίκη αυτοί που ξέρουν, όταν μιλούν για καμπύλες ένα όνομα τους έρχεται στο μυαλό και είναι αυτό της Μαριάννας. Μία ακόμη φίλη της Ιωάννας Τούνη που φιλοδοξεί – και έχει όλα τα εχέγγυα – να την ξεπεράσει σε δημοτικότητα, μιας και η ομορφιά της είναι το δυνατό της σημείο.

Η μελαχρινή καλλονή διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα στη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο. Το δυνατό της σημείο είναι με διαφορά τα οπίσθια της, τα οποία στις περισσότερες φωτογραφίες της στο πλούσιο από υλικό Instagram φροντίζει να τονίζει και με το παραπάνω. Η Θεσσαλονικιά το τελευταίο διάστημα κάνει θραύση στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης πολύ περισσότερο στο Instagram έχοντας δημιουργήσει τον μύθο μιας και των πιο δυναμικών ανερχόμενων influencer.

O λογαριασμός της αριθμεί περισσότερους από 75.000 ακόλουθους, με τις γυναίκες να περιμένουν να δουν και να κοπιάρουν τις στυλιστικές της επιλογές και τους άνδρες να αδημονούν για μια φωτογραφία που θα απαθανατίζει την… πίσω όψη της. Τι κι αν την δεις στην παραλία, τι κι αν ποζάρει εκείνη στα χιόνια, έχει τον τρόπο να αποπλανήσει κάθε αρσενικό. Μια μικρή ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό θα κάνει χαρούμενο το πρωινό σου, όσο δε φαντάζεσαι!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments