Ελλάδα

Βενιζέλειο Νοσοκομείο επίθεση σε εργαζόμενο: Θύμα ξυλοδαρμού ο οδηγός του νοσοκομείου

Βενιζέλειο Νοσοκομείο επίθεση σε εργαζόμενο: Θύμα ξυλοδαρμού ο οδηγός του νοσοκομείου
Βενιζέλειο Νοσοκομείο επίθεση σε εργαζόμενο: Προσωπικό γραφείου τελετών επιτέθηκε και χτύπησε σοβαρά στο πρόσωπο εργαζόμενο του νοσοκομείου, ενώ αμέσως μετά την πράξη τους οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Βενιζέλειο Νοσοκομείο επίθεση σε εργαζόμενο: Σύμφωνα με την καταγγελία της Ένωσης Εργαζομένων του νοσοκομείου προσωπικό γραφείου τελετών επιτέθηκε και ξυλοκόπησε εργαζόμενο, ενώ μετά την πράξη τους οι δράστες τράπηκαν σε φυγή. Παράλληλα σύμφωνα με το cretapost.gr  οι γιατροί αφού έδωσαν στον άτυχο οδηγό τις πρώτες βοήθειες τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του νοσοκομείου που μεταφέρει φάρμακα, χτυπήθηκε σοβαρά στο πρόσωπο.

Αναλυτικά τι ανακοίνωσε η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελειου

Η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζελειου ΓΝ καταγγέλει σε όλους τους τόνους την απαράδεκτη επιθεση- ξυλοδαρμό συναδέλφου από προσωπικό γραφείου τελετών, που είχε ως αποτέλεσμα την διακομιδή του συναδέλφου στο εφημερεύον Νοσοκομείο. Το περιστατικό έλαβε χώρα εντός του Νοσοκομείου και δυστυχώς η παραβατική συμπεριφορά του εν λόγω γραφείου τελετών δεν είναι ασυνήθιστη, καθώς και στο παρελθόν έχει προβεί σε αντίστοιχες πράξεις. Δηλώνουμε απερίφραστα τη συμπάθεια μας στον συνάδελφο και ταχεία ανάρρωση. Για το θέμα ενημερώθηκε άμεσα η Διοίκηση του Νοσοκομείου, η οποία και έπραξε τα δέοντα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments