Διεθνή

Κορωνοϊός Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Θύμα του φονικού ιού και ένας εξωτερικός συνεργάτης της Ευρωβουλής

Κορωνοϊός Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Θύμα του φονικού ιού και ένας εξωτερικός συνεργάτης της Ευρωβουλής
Κορωνοϊός Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Πρόκειται για έναν εργαζόμενο της Γενικής Γραμματείας Τεχνικής Υποστήριξης της Ευρωβουλής.

Κορωνοϊός Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ένα ακόμη θύμα του κορωνοϊού μετράνε οι Βρυξέλλες, έπειτα από το θάνατο ενός εξωτερικού συνεργάτη του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιου. Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος της Ευρωβουλής δεν έκανε γνωστή την ταυτότητα του νεκρού, παρά μόνο ανέφεραν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο, που εργαζόταν με συμβόλαιο στη Γενικη Γραμματεία Τεχνικής Υποστήριξης της Ευρωβουλής.

Όπως μεταδίδουν οι «Brussels Times», επικαλούμενοι εκπρόσωπο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ένας «εξωτερικός συνεργάτης» της Ευρωβουλής πέθανε, έχοντας νοσήσει από τον κορωνοϊό. Συγκεκριμένα αναφέρουν: «We regretfully confirm that one of our external collaborators has passed away after contracting coronavirus» .

Υπενθυμίζεται ότι τα μέτρα με τα οποία θα αντιμετωπίσουν οι Βρυξέλλες την εξάπλωση του κορωνοϊού ήταν η απαγόρευση των μη απολύτως αναγκαίων ταξιδιών προς την Ευρώπη, ευελιξία στην εφαρμογή του κανόνα του 3% για το έλλειμμα, περιορισμός των εξαγωγών του προστατευτικού εξοπλισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments