Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [23/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [23/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [23/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα [23/03/20].

  • κριός

Μπορείς να φέρεις τα «πάνω κάτω» στη σχέση σου, με μια μικρή αλλαγή στάσης. Μην αποκλείεις το γεγονός, πως μετατρέποντας την αρνητική ενέργεια σε κάτι θετικό, θα εμπνεύσεις και θα παρακινήσεις το ταίρι σου. Μπορείς να είσαι η ζωή και η ψυχή οποιασδήποτε κοινωνικής συγκέντρωσης με την αισιοδοξία σου και τον τρόπο που συνδέεσαι με τους άλλους.

  •  ταύρος

Θα χρειαστεί να βρεις μια ισορροπία ανάμεσα σε ό, τι είναι άνετο στη σχέση σου και σε ό,τι θέλεις να εξελίξεις.Αυτό μπορεί να ισχύει και για μια επιθυμία που έχεις, να κάνεις τη διαφορά σε κάποιους άλλους τομείς της ζωής σου – κι αυτό θα μπορούσε να λειτουργήσει εξαιρετικά στη σχέση σου.

Το πάθος σου να βελτιώσεις κάτι που σε εμπνέει, μπορεί να παρακινήσει τον εραστή σου, να συμμετέχει στην αναζήτηση σου. Με τη συνεργασία σας, θα το πετύχεις.

  • δίδυμοι

Η σημερινή Νέα Σελήνη ενεργοποιεί την κοινωνική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερη πρέπει να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία να γίνεις μέλος μιας ομάδας, καθώς μέσα από τους ομοϊδεάτες σου, μπορεί να βρεις το ιδανικό ταίρι για σένα. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα σχεδιάσεις συναρπαστικά πλάνα με το ταίρι σου, για να μεταφέρετε σε άλλο επίπεδο μια κοινή σας φιλοδοξία. Ανεξάρτητα όμως από την κατάσταση της σχέσης σου, έχεις το πράσινο φως για να πραγματοποιήσεις τα όνειρα και τις επιθυμίες σου! Άδραξε την ευκαιρία σου και κάντο να συμβεί.

  • καρκίνος

Αν κάτι σου φαίνεται σωστό, τότε προχώρα. Αυτό είναι ένα σύνθημα που αντιπροσωπεύει τα ερωτικά σου αυτό το διάστημα! Στην πραγματικότητα, το να κάνεις υπολογισμένα ρίσκα, έχει τα οφέλη του για την πρόοδο της σχέσης σου. Αν είσαι ελεύθερη, τότε πάρε βαθιά ανάσα και ρίσκαρε. Αν είσαι σε σχέση, τότε αναλάβετε την πρωτοβουλία να κάνεις μια έκπληξη στον αγαπημένο σου. Μπορεί το να «το παίζεις εκ του ασφαλούς να είναι χρήσιμο κάποιες φορές…αλλά ένα υπολογισμένο ρίσκο, θα αξίζει τον κόπο τη συγκεκριμένη στιγμή.

  • λέων

Ίσως να έχεις εντυπωσιακά αποθέματα ενέργειας, αλλά οι απαιτήσεις του εραστή σου, μπορεί να τη δοκιμάσουν. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να επηρεάζεται αρνητικά εξαιτίας του. Πιθανόν να περιμένει να σε εκνευρίσει κι έχεις μια θαυμάσια ευκαιρία να τον εκπλήξεις. Ακόμα και η λίγη υπομονή που θα δείξεις, μπορεί να σας κάνει να δείτε και οι δύο μια κατάσταση, πιο ρεαλιστικά κι αντικειμενικά.

  • παρθένος

Αν είσαι σε σχέση, τότε κάποιος άναψε φωτιά μέσα σου. Είτε όμως είσαι σε σχέση είτε ελεύθερη, αυτό το διάστημα θα σε ελκύει το μυστηριώδες και το παράξενο, από το λογικό και ρεαλιστικό. Μην ονειροπολείς και μην αφήνεις τον εαυτό σου να εντυπωσιάζεται από οράματα που είναι ουτοπιστικά και χάνεις το χρόνο σου. Κάτι τέτοιο θα είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα, προς κάτι ευχάριστο που σε περιμένει – και το αξίζεις.

  • ζυγός

Η γενναιοδωρία σου δεν γνωρίζει όρια, όταν πρόκειται να φροντίσεις τους άλλους ή κάποιον συγκεκριμένα. Αλλά θα αντιμετωπίσεις για μια ακόμη φορά την ανάγκη να εστιάσεις σε αυτό που έχει σημασία για σένα, ειδικά αν το είχες παραβλέψει πρόσφατα. Το χρωστάς στον εαυτό σου να ξαναβρείς τις ισορροπίες σου. Όσο περισσότερο προσέχεις τον εαυτό σου, τόσο περισσότερο θα στρέφεται προς τη δική του εξυπηρέτηση ο εραστής σου. Με αποτέλεσμα να μην υποχρεώνεσαι να εξυπηρετείς και τις δικές του ανάγκες.

  • σκορπιός

Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και προσπάθησε να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι. Μπορεί να βρεις πολλούς λόγους για να μην το κάνεις, αλλά ξέρεις βαθιά μέσα σου πως στο τέλος θα μιλήσεις. Χρειάζεσαι μόνο ένα καλό λόγο, για να εκφράσεις σκέψεις ή συναισθήματα από το βάθος της καρδιάς σου. Προσωρινά επικεντρώσου σ’ αυτό. Πες αυτό που θέλεις να πεις και αργότερα ανησυχείς για το πώς το είπες.

  • τοξότης

Θα βρεις υπερβολικά γρήγορα, λόγους για τους οποίους ένα συγκεκριμένο ρομαντικό σχέδιο μπορεί να αποτύχει…. ή ότι εσύ θα απογοητευθείς. Οι αλλαγές στα ερωτικά σου όμως, απαιτούν από σένα, να εστιάσεις μόνο σε ό,τι σε εμπνέει και σε παρακινεί. Οτιδήποτε άλλο, πρέπει να θεωρείται αρνητικό και αντιπαραγωγικό.

  • αιγόκερως

Μια ανάγκη συμβιβασμού ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, θα σε κάνει να προσέχεις. Έχεις ξεκαθαρίσει στο ταίρι σου τι είναι αυτό που θέλεις. Ο εραστής σου ίσως να θέλει κάτι ελαφρώς διαφορετικό, οπότε πρέπει μαζί να βρείτε μια μέση οδό. Πιστέψτε ότι μπορείτε να τη βρείτε. Μια ιστορία δεν πρόκειται να συνεχιστεί, αν προσπαθήσετε και οι δύο, να την κλείσετε οριστικά.

  • υδροχόος

Το να μιλήσεις ή να στείλεις μήνυμα στο ταίρι σου, για να εκφράσεις τα αισθήματά σου, δεν είναι πάντα ο πιο αλάνθαστος τρόπος. Αλλά για ν’ αποφύγεις τον κίνδυνο παρεξήγησης, ένα βασικό σημείο που επιθυμείς να τονίσεις, πρέπει να υποστηρίζεται και από πράξεις. Αρχικά πρέπει να τον κάνεις, να πάψει να υποθέτει. Δείξε του πως ό,τι λες το εννοείς, ώστε να μην αφήσεις καμιά αμφιβολία για την ειλικρίνεια των αισθημάτων σου, απέναντί του.

  • ιχθύες

Όπου πιστεύεις ότι είναι και απαραίτητο και συνετό να υιοθετήσεις μια αρνητική άποψη στα ερωτικά σου τώρα, θα το βρεις πιο δύσκολο από ό, τι νομίζεις! Ένας λόγος για να νιώσεις πιο χαρούμενη κι εμπνευσμένη, βρίσκεται στο δρόμο. Μπορείς να συνεχίσεις να είσαι αρνητική ή δυσαρεστημένη, αν θέλεις. Αλλά αυτή σου η επιθυμία θα είναι βραχύβια…..και υπάρχει ένας πολύ καλός λόγος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments