Ελλάδα

Νεκρή Γλυκά νερά: Είχε ταξιδέψει στους Άγιους Τόπους – Η αδερφή της έχει κορωνοϊό

Νεκρή Γλυκά νερά: Είχε ταξιδέψει στους Άγιους Τόπους – Η αδερφή της έχει κορωνοϊό
Νεκρή Γλυκά νερά: Μια ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, ενώ πριν λίγο καιρό είχε επισκεφτεί τους Άγιους Τόπους.

Νεκρή Γλυκά νερά: Νεκρή στο διαμέρισμα της βρέθηκε μια 81χρονη γυναίκα στα Γλυκά νερά. Το ΕΚΑΒ έφτασε στο σπίτι της ηλικιωμένης μετά από τηλεφώνημα των γειτόνων. Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ΕΡΤ  η ηλικιωμένη είχε επισκεφθεί τους Άγους Τόπους με την αδελφή της και επέστρεψαν την Καθαρή Δευτέρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αδελφή της νοσεί από κορωνοϊό και είναι σε καραντίνα στο σπίτι της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα τηλεφωνούσε στην αδελφή της τις τελευταίες δύο ημέρες χωρίς αποτέλεσμα. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο θάνατος της 81χρονης έχει σχέση με τον κορωνοϊό.

Δυο νεκροί σε μια ημέρα από κορωνοϊο

Θυμίζουμε ότι σήμερα Τρίτη έχασαν τη ζωή τους άλλοι δυο συμπολίτες μας από κορωνοϊό. Τα δύο νέα θύματα βρίσκονταν στο «Σωτηρία» και άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για μια 86χρονη η οποία άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Δευτέρας στο νοσοκομείο «Σωτηρία», στο οποίο και νοσηλευόταν, και έναν 64χρονο που επίσης νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα ενώ ο άτυχος άνδρας δεν είχε κάποιο τέτοιου είδους νόσημα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments