Lifestyle

Βάσια Κωσταρά: Η σχεδιάστρια μόδας που “βάζει κάτω” κάθε μοντέλο

Βάσια Κωσταρά: Η σχεδιάστρια μόδας που “βάζει κάτω” κάθε μοντέλο
Βάσια Κωστάρα: Θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, ωστόσο εκείνη επέλεξε να διατηρηθεί στον χώρο της μόδας αλλά να αφοσιωθεί στο σχέδιο λανσάροντας τα δικά της ρούχα μέσω πολλών επωνύμων.

Βάσια Κωσταρά: Έχουμε συνηθίσει οι σχεδιαστές μόδας είναι βρίσκονται πίσω, να μην φαίνονται και να παρουσιάζουν τη ξεχωριστή δουλειά τους μέσω λαμπερών προσώπων, είτε μοντέλων είτε ανθρώπων αναγνωρισμένων στον χώρο τους. Η Βάσια Κωσταρά είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, καθώς η ομορφιά της είναι πολύ δύσκολο να κρυφτεί, έτσι όταν βγαίνει μπροστά τα μοντέλα κάνουν ένα βήμα πίσω.

Πρόκειται με διαφορά για την ομορφότερη σχεδιάστρια της χώρας, με την ξανθιά καλλονή να έχει στο βιογραφικό της συνεργασίας με αρκετά από τα μεγαλύτερα ονόματα της εγχώριας και όχι μόνο μόδας. Την έχουν εμπιστευτεί αρκετοί επώνυμοι, οι οποίοι στις εξόδους τους φροντίζουν το στυλ τους όπως τους το… επιβάλλει εκείνη.

Η όμορφη σχεδιάστρια μόδας εκτός από το να δημιουργεί για τους άλλους λατρεύει να δείχνει και μόνη της τη δουλειά της. Το προσωπικό της Instagram είναι γεμάτο με εκπληκτικές φωτογραφίες, οι περισσότερες εξ αυτών επικεντρωμένες σε εκείνη. Η ομορφιά της μαγνητίζει τον φακό και τους χιλιάδες ακόλουθους που διαθέτει – πλησιάζει αισίως τους 160.000 – ενώ με την απλότητά της δημιουργεί έναν εκπληκτικό συνδυασμό που δύσκολα βρίσκεις.

Θα μπορούσε κάλλιστα να ασχοληθεί αποκλειστικά με το μόντελινγκ, όμως εκείνη επιλέγει να τα συνδυάζει δείχνοντας τη δουλειά της από τα προσωπικά της μέσα δικτύωσης. Οι άνδρες όταν την παρατηρούν στο Instagram… παραμιλούν! Φανταστείτε τι γίνεται όταν την δουν από κοντά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments