Video

Αποχώρηση Master Chef: Αυτός ο παίκτης παρέδωσε ποδιά – Κλάματα στο σπίτι

Αποχώρηση Master Chef: Αυτός ο παίκτης παρέδωσε ποδιά – Κλάματα στο σπίτι
Αποχώρηση Maste Chef: Μεταξύ φίλων παίχτηκε η δοκιμασία αποχώρησης του χθεσινού επεισοδίου.

Αποχώρηση Maste Chef: Μεταξύ δύο παιδιών που κατά τη διάρκεια της κοινής τους παραμονής στο ριάλιτι μαγειρικής ανέπτυξαν γερή φιλία έγινε η μονομαχία για την αποφυγή της αποχώρησης από το σπίτι και κατ’ επέκταση τον διαγωνισμό. Ο λόγος για τους Δημοσθένη και Σταύρο, οι οποίοι τέθηκαν αντιμέτωποι μαγειρεύοντας για την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Διονύσης, ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, είχε υποδείξει τον Ηρακλή ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι άλλοι δύο προς αποχώρηση ήταν ο Σταύρος και ο Δημοσθένης, που τελικά βρέθηκαν αντιμέτωποι για το ποιος θα μείνει στο σπίτι.

Το βίντεο αποχώρησης στο Masterchef 4

Στον διαγωνισμό πιάτου αντιγραφής, από μια δημιουργία του σεφ Παύλου Κυριάκη, Παύλος και Δημοσθένης περίμεναν να ακούσουν την βαθμολογία των κριτών, με τον Σταύρο να κερδίζει τελικά με δύο βαθμούς διαφορά. Έτσι, ο Δημοσθένης ήταν αυτός που αποχώρησε.

Η αποχώρησή του ωστόσο έφερε πολλά κλάματα στο σπίτι…Και ο ίδιος ο Σταύρος που είχε έρθει κοντά με τον Δημοσθένη συγκινήθηκε, ενώ και ο Σταυρής δεν μπορούσε να το χωνέψει και έβαλε τα κλάματα μόλις αντιλήφθηκε ότι ο Δημοσθένης ήταν αυτός που έφυγε από τον διαγωνισμό. Δεν έλειψε μάλιστα και η ένταση, καθώς ο Σταύρος επιτέθηκε στον Γιώργο για την συμπεριφορά του προς άλλους παίκτες, κατά την διάρκεια μίας δοκιμασίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments