Αθλητισμός

Θανάσης Ανδρούτσος Ολυμπιακός: Κοντά στην επιστροφή του στο Ρέντη

Θανάσης Ανδρούτσος Ολυμπιακός: Κοντά στην επιστροφή του στο Ρέντη
Θανάσης Ανδρούτσος Ολυμπιακός: Στον Θανάση Ανδρούτσο έχουν στρέψει τα βλέμματα τους οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού.

Θανάσης Ανδρούτσος Ολυμπιακός: Υπό στενή παρακολούθηση βρίσκεται ο Θανάσης Ανδρούτσος από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού, με την εξέλιξή του να τους έχει προκαλέσει θετική εντύπωση. «Αυτή τη σεζόν θέλω να παίρνω παιχνίδια», έλεγε το περασμένο καλοκαίρι, ο 22χρονος.

Ο νεαρός παίκτης είχε ακολουθήσει την προετοιμασία του Ολυμπιακού, όμως δεν το έκρυβε πως ήθελε να κάνει μία γεμάτη σεζόν.

Κατόπιν συνεννόησής του με τον Πορτογάλο τεχνικό ο Ανδρούτσος παραχωρήθηκε δανεικός στον Ατρόμητο και μέχρι τη στιγμή που έγινε η διακοπή της αγωνιστικής δράσης είχε γράψει 23 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ενώ είχε σημειώσει και 3 γκολ στο πρωτάθλημα. Κατά γενική ομολογία ο Ανδρούτσος έχει κάνει φέτος μία πολύ καλή σεζόν παίρνοντας πολλά παιχνίδια στα πόδια του.

Άλλωστε είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα που βγήκαν από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, με τον Πάουλο Μπέντο να είναι αυτός που πρώτος του έδινε ευκαιρίες στις μικρές ομάδες των Πειραιωτών. Οι Ανδρούτσος, Μανθάτης και Ρέτσος έπαιρναν συνεχώς παιχνίδια με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ωστόσο ο πρώτος για τον οποίο είχαν έρθει σκάουτερ ξένων συλλόγων ήταν ο Ανδρούτσος.

Τότε ήταν που οι πιθανότητες έλεγαν πως θα πωληθεί ο Ανδρούτσος παρά οποιοσδήποτε άλλος.

Τελικά ο Ρέτσος πήρε τη μεγάλη μεταγραφή, με τον Ανδρούτσο να μένει αρκετά πίσω. Έκανε λάθη, έχασε έδαφος, αλλά πλέον έχει αλλάξει. Δούλεψε αρκετά  τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και και κατά τη διάρκεια της σεζόν, με τα αποτελέσματα να φαίνονται στο γήπεδο. Ο Ανδρούτσος λοιπόν χτυπάει την πόρτα του Ρέντη και είναι έτοιμος για την επιστροφή. Ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του τον παρακολουθούν στενά και είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την αγωνιστική του άνοδό του. Το σημαντικό για τον Ολυμπιακό είναι πως δείχνει να “αγκαλιάζει” ξανά ένα δικό του παιδί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments