Ελλάδα

Ηλίας Μόσιαλος κορωνοϊός: Oρίζεται εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς

Ηλίας Μόσιαλος κορωνοϊός: Oρίζεται εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς
Ηλίας Μόσιαλος κορωνοϊός: Με απόφαση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics and Political Science μπαίνει στην ομάδα της κυβέρνησης κατά του φονικού ιού.

Ηλίας Μόσιαλος κορωνοϊός: Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics and Political Science, Ηλίας Μόσιαλος ορίζεται εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου

Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος ορίζεται εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορωνοϊό.

Ο Ηλίας Μόσιαλος είναι καθηγητής της πολιτικής της υγείας και Διευθυντής του LSE Health στο London School of Economics and Political Science στο Λονδίνο, με σημαντικό αριθμό δημοσιεύσεων και βιβλίων, επιμελητής πολλών επιστημονικών εκδόσεων και αρχισυντάκτης επιστημονικού περιοδικού. Έχει χρηματίσει σύμβουλος σε θέματα υγείας σε πολλούς διεθνείς οργανισμούς.

Το τελευταίο διάστημα, ο Ηλίας Μόσιαλος, με πλήθος αναρτήσεών του, παρέχει στοιχεία για την εξέλιξη του κορωνοϊού, αποκωδικοποιεί στοιχεία και κάνει καίριες παρεμβάσεις για ζητήματα που άπτονται της πανδημίας.

Διαβάστε Eπίσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play