Ελλάδα

Kορωνοϊός Καστοριά μωρό: Θετικό στον ιό και ένα νεογέννητο βρέφος

Kορωνοϊός Καστοριά μωρό: Θετικό στον ιό και ένα νεογέννητο βρέφος
Kορωνοϊός Καστοριά μωρό: Το βρέφος είναι σε καλή κατάσταση, ενώ δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για το εάν νοσεί και η μητέρα του βρέφους.

Kορωνοϊός Καστοριά μωρό: Θετικό στον ιό φαίνεται να βρέθηκε ένα νεογέννητο μωρό στην Καστοριά. Ειδικότερα, σύμφωνα με το Kozanimedia γεννήθηκε πριν μια εβδομάδα στο Νοσοκομείο των Γρεβενών και είναι σε καλή κατάσταση. Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες το μωρό φαίνεται να μην νόσησε από το νοσοκομείο των Γρεβενών, αλλά όταν βγήκε από αυτό μετά την γέννησή του. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό εάν νοσεί και η μητέρα του μωρού.

Σημειώνεται πως η λίστα με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα αυξάνεται συνεχώς. Υπενθυμίζεται πως μέχρι και την χθεσινή ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσίοδρα, 78  νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 821. Επιπλέον, από το σύνολο  53 παραμένουν διασωληνομένοι και 134 νοσηλεύονται. Ο κ. Τσιόδρας είπε ακόμη πως παρατηρείται ανοσμία, η έλλειψη δηλαδή της όσφρησης, σε πολλούς ανθρώπους που έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments